Сообщение #2300250 Просмотреть на стене →

ПЕРЕСТОРОГА "НА КОНЯ" І НЕ ТІЛЬКИ

Так, треба сьогодні відстрілятися та йти у відпустку до Різдва. Спочатку трохи інфи від бидлостанцв. Спрощено та дуже коротко. Пройшло, так би мовити, "заседание" усіх голів силовиків та Генштабу а також керівництва ССО в Україні.
хуйло - "опариш, ти, сука, що мені у вересні обіцяв? Чому Бахмут не взятий?;Чому в Україні немає революції? Чому Патрушев каже, що по опитуванням досі 74 відсотки українців за війну до Перемоги?

опариш - Шеф , ще 2 удари і вони з вилами на Банкову підуть! Дайте мені шанс, клянуся, до НР і Бахмут візьмемо, і вони на цирлах на перемовини прилізуть!

хуйло - Останній шанс, потім будеш відповідати.

Одразу кажу, інформація не має підтвердження як абсолютно достовірна, рівень достовірності у відсотків 60, вона з бидлостанських джерел, а тому все може бути, ІПСО теж.

У Пентагоні, зважаючи на технологічні, частково логістичні та кліматичні фактори, вважають найбільш ймовірними датами майбутніх масованих обстрілів 13 - 15, та 21 - 23 грудня цього року. Досі є загроза від кораблів ТОФу та БФ які йшли у Чорне море та були заблоковані Туреччиною. Вони досі не покинули Середземне море та можуть здійснити до 100 пусків ракет.

Трохи про приємне. Німеччина вийшла на впевнене друге місце за постачанням зброї до України. Допомога росте, останній її пакет з новітніми САУ - вище усіляких похвал. Голова оборонного комітету Бундестагу заявив, що США схвалюють передачу Україні основних танків "Леопард -2" і перші 60 - 90 машин можуть бути передані Києву найближчим часом. Якщо пан Шольц продовжить свій дрейф у бік войовничості, нас чекає "відкриття заслінки" у частині постачання в Україну сучасної важкої бронетехніки НАТО. Маю надію, що таки це здійсниться і Україна отримає чудове підкріплення для весіннього наступу.

Тепер трохи відповім про атаки на бидлостанськи літовиша. Вже сконала версія про беспілотник, ще мусується про "Стриж". Я дам три факти, ви їх складіть самі, та відгадайте ребус.

1. Україна з часів СРСР виготовляла основні системи наведення ракет
2 США зняла мораторій на передачу Україні ракет радіусом дії у 1000 км, але досі не бажає прямої конфронтації з Москвою, тому шукає способи уникнути важких наслідків від майбутніх постачань.
3. У РФ здійснюється крупновузлова збірка дронів "Герань" з іранських комплектуючих.

Складіть три факти і отримуєте більш-менш точну відповідь - що насправді коїться. )

Начебто все. Дати запам'ятали. Я йду на 2 тижні, до 24го грудня. До цього виповзу у ефір один раз, є нагальна справа, але про неї згодом. Готуємося до ракетної агонії бидлостану, віримо у ЗСУ та союзників та знаємо, що усе буле як нам потрібно, хоч і не скоро.
 
Последние новости
"Дякую за цей дивовижний сезон". Легіонер "Динамо" поділився враженнями від чемпіонства у Греції Футболіста "Динамо" вдруге поспіль визнали найкращим в Україні у категорії U-21 "Були конкретні претензії до лайнсмена". Журналіст назвав причини походу Вернидуба до суддівської кімнати після матчу з "Динамо" Журналіст припустив фейл, відправивши до "Карпат" іншого гравця "Чорноморця": до Львова перейде екс-хавбек "Динамо" ЗМІ: Скандалами з матчу чемпіонату U-19 "Шахтар" - "Динамо" займаються КДК й Комітет етики та чесної гри «Результат матча с «Динамо» — не по игре. И есть вопросы по пенальти», — полузащитник «Кривбасса» Виталий Пономарев: «Рух» не будет специально настраиваться на игру с «Динамо» Илья Забарный: «Спасибо за сезон! Следующая остановка — Евро!» Іспанські ЗМІ описали гру Довбика, Циганкова і Яремчука: що журналісти зрозуміли з українського дербі Журналіст: "Головне, що пенальті у матчі "Динамо" - "Кривбас" не вплинув на жодні турнірні позиції"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%