Сообщение #2299602 Просмотреть на стене →

РАКЕТНА ПЕРЕСТОРОГА.

Ну раз пані Гуменюк виклала інформацію про готовність 100 кацапських ракет у двох морях до ударів по Україні, а перед цим про збіговисько бидлостанських бомбардувальників у Енгельсу з сумарним залпом у 96 ракет, то і я трохи поділюся не дуже райдужною інформацією.

"Переговоры относительно возможной передачи Украине систем "Patriot" между США и РФ по линии Минобороны зашли в тупик. США требует в качестве предварительного условия для переговоров отказ РФ от ударов по инфраструктуре Украины.
РФ отказывается дать такие гарантии. Мотивировка - "Мы готовы на такой шаг только после получения гарантий от США".

"США не собираются давать предварительные гарантии без детальной разработки соглашения и создания механизма контроля над его соблюдением".

"РФ оставляет за собой право проводить дальнейшую ракетную кампанию".

"США сожалеют о безответственной позиции РФ и предупреждают, что будут вынуждены пересмотреть мораторий на передачу Украине ракет с дальностью до 1000км".

У минулий вівторок я попереджав, що бидлостан скоріш за все вдарить або у середу-четвер минулого тижня, або на початку майбутнього.

Написав не для того, щоби когось налякати. Доки ще кацапія, умовно кажучи "бикує", хуйло досі вірить що ми після блекауту підемо на його умови до перемовин і тому можливість удару від завтра і до середи дуже велика. Перемовини між США та бидлостаном ще не обірвані, але надії на їх успіх примарні. Готуватися треба до найгіршого і не втрачати ані спокій, ані здоровий глузд. Без будь яких сумнівів ми витримаємо, і буде Перемога. Але тиждень після можливого удару буде самий важкий у нашій історії. Витримки та віри нам усім, українці. Все буде як нам потрібно, хоч і не скоро.

Павлюченко
 
+1
Последние новости
Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі Сергей Косовский: «С отцом по поводу нашего матча с «Динамо» конечно поговорим» Микита ШЕВЧЕНКО: "Слова Бущана про рівень Прем'єр-ліги? Можливо, гравцям "Динамо" видніше, адже вони грають у єврокубках, але, на мій погляд, зараз чемпіонат конкурентний і цікавий" "Лівий берег" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Редушко у старті, Пономаренко у запасі "Лівий берег" – "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Никита Шевченко: «Возможно игрокам «Динамо» виднее, но, на мой взгляд, сейчас чемпионат Украина конкурентный и интересный» "Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%