Сообщение #2299503 Просмотреть на стене →

ГУНДЯНУТИ, ЧИ ОНУФРІЄНУТИ?

Мабуть ні для кого немає секрету у тому, що українське вище керівництво майже по усім питанням співпрацює з союзниками, перш за все з США. Як би казали комуняки, то е "реальность данная нам в ошущении". Є дуже цікава, як на мене, інформація від союзників з приводу майбутньої долі філії РПЦ в Україні.

Зараз у адміністрації Зеленського розглядають три варіанти майбутніх дій.

1. Його лоббіюють ТВО голови СБУ Малюк, США та голова РНБО Данілов. Він передбачає повну заборону діяльності УПЦ МП, припинення договорів оренди храмів через "Припинення існування організації на всієї території України", та карні переслідування вищого єпископату УМП. Патріотично настроєні середній та нижчій рівень клиріків отримає "настійливо пропозицію" об'єднання з ПЦУ що буде освячено Вселенським Патріархом з майбутньою перспективою створення повноцінного українського Патріархату.

2. Його лоббіюють сам Зеленський, бюрократія ЕС та "група Ермака". Він передбачає перемовини з відносно не заплямованим єпіскопатом УПЦ МП з тим, щоби Сінод здійснив реальний розрив з РПЦ, а УМП була збережена зі всією власністю і почала міжцерковний діалог з приводу створення Єдиної Помісної Церква України з ПЦУ.

3. Його лобіює один Ткаченко з невеликою купкою однодумців. Він не передбачає ніяких рішучих дій аби не розхитувати "внутрішню стабільність", а передбачає покарання лише для тих членів УМП, чия провина доведена та "м'який діалог" з єпіскопатом УМП аби той змінив своє ставлення до "матерінської церкви та війни".

Хто переможе у цьому змаганні - досі невідомо, але я маю надію на те, що переможуть американці та РНБО, бо залишати онкологію " русмиру" в Україні та намагатися її вживити її у тіло ПЦУ означає в середньостроковій перспективі руйнацію авторитету ПЦУ який вона заробила с початку війни та перетворенню її згодом у звичайну секту створену "по образу и подобию" чортової секти РПЦ.

Віримо у краще, допомагаємо ЗСУ та знаємо, що все буде як нам потрібно, хоча і не скоро.
Павлюченко
 
+4
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%