Сообщение #2299012 Просмотреть на стене →

АМЕРИКАНОЛОГІКА - 3. МАНЕВРИ НАВКОЛО"PATRIOT".

О п’ятій ранку написав обурливий допис про торги навколо «Петріота». Потім видалив. Потім за день охолонув. Дам інфу намагаючись бути максимально об’єктивнішим. Спочатку нічна пошта. Міноборони бидлостану по своєму каналу зв’язку передало керівництву США послання від хуйла, там зокрема таке:

"Россия настоятельно просит США не поставлять системы Пэтриот" в Украину и в случае получения гарантии отказа от поставок согласна обсудить мораторий на удары по инфраструктуре Украины".

Переклад з бидлячого на український: «Ми ще пару разів шваркнемо, а потім перестанемо, бо ракет буде обмаль. А ви за нашу доброту хохлам у «Петріоті» відмовите» До уваги – бидло веде розмову про МАЙБУТНІЙ МОРАТОРІЙ, ТОБТО ПРО СТРОК, КОЛИ ВІН БУДЕ ВЖЕ МАЙЖЕ НЕПОТРІБЕН ЗВАЖАЮЧИ НА БУДІВНИЦТВО В УКРАЇНІ НОВОЇ СИСТЕМИ ПРО ТА ППО!

Сьогодні нас не вдарили, хоча у кацапів вже все готове. А вночі обіцяють до 16ти морозу. Я нічого не знаю про відповідь США, але розумію залишками мізкив, що лише повний маразматик скаче на граблі втретє. Влітку бидло двічи обіцяло дещо американцям взамін на непостачання спочатку авіації, потім ракет АТАСМS і обидва рази свого слова не стримала.

Логіку американців зрозуміти неважко – вона системна. «Навіщо давати Україні зброю котрій вона буде бити по бидлостану, якщо можна захистити небо України поставками нових систем ППО та ПРО та будівництвом інтегрованої системи захисту? Далекобійні ракети дорогі, для гарантованого успіху в ударах по базах бидла у кацапії їх потрібно багато – нащо такі витрати та загроза ескалації»?

«Петріот» - машина класна, але дуже дорога та дефіцитна – її навіть Турції США відмовилися постачати і першіі купили кацапську С-400. За комплексами стоїть черга «довжиною» у три – п’ять років.. І вкрай проблематично, що ми раптом станемо у перших рядах на отримання. Але як предмет торгу США у перемовинах з бидлостаном майбутні поставки можуть використовуватися.

Отакі вони справи. Перемагати доведеться тим, що дають. Після Перемоги справа дійде і до "Петріота» у середньостроковій та далекостроковій перспективі. А зараз нам нічого не остається окрім як триматися, вірити в ЗСУ та працювати на Перемогу кожен на своєму місці. Усе буде як нам потрібно, хоч і не скоро. Ну і не розслабляємося - чекаємо чергового удару.
 
Последние новости
Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%