Сообщение #2297162 Просмотреть на стене →

Інфанітно виступив з годинною промовою на захист ЧС у Катарі.

"Ми вивчили багато уроків від європейців, від західного світу. За те, що ми, європейці, чинили упродовж 3000 років, ми маємо вибачатись наступні 3000 років, аби отримати право на моральні повчання".

Інфантіно зазначив, що йому знайоме відчуття несправедливої критики - в дитинстві його булили за руде волосся та веснянки.

"Сьогодні я почуваюся катарцем. Сьогодні я почуваюся арабом. Сьогодні я почуваюся африканцем. Сьогодні я почуваюся геєм. Сьогодні я почуваюся інвалідом. Сьогодні я почуваюся робочим-мігрантом."

Інфантіно сказав, що його батьки самі були мігрантами і працювали в дуже важких умовах.

"Якщо європейці дійсно переймаються долею цих людей, то вони мають створити легальні канали, аби мігранти могли б приїхати в Європи на роботу. Дати цим людям майбутнє, надію. Я не дуже розумію цю критику. Ми вирішили інвестувати в допомогу цим людям, аби дати краще майбутнє."

"Я не захищаю Катар - я захищаю футбол. Впевнений, що це буде найкращий чемпіонат світу."
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%