Сообщение #2284646 Просмотреть на стене →

Про БПЛА.

Сьогодні нашу Лелеку збили. Ворожий БУК.

Але екіпаж Маклауда дорого її продав, два танка і КШМка з РЛС. Можна було єблувати по виліту на передньому краї, так, можна було б не полетіти по погодним умовам, так, можна, вважаючи що ніхто не подякує, взагалі не летіти, типу відпала телема, так. Але.
Але Люфтваффе так не працює. Є цілі, то летимо, бо брати з арти чекають, бо Екскалібури зведені, треба хуярити, бо ми бойовий підрозділ, бо свої 100 000 зарплатні відпрацьовуємо на 1000%.
Для тих хто приймає рішення, конкретно по Лелеках, в нас є декілька базових станцій, є ще трохи літаків, але треба ще, щоб не труситися над кожним, щоб працювати з високоточкою - «знайшли то в‚єбали». Гроші, я/ми знайдемо, сука, нам просто потрібні літачки до Лелеки. Простий аналіз, з одним літачком у нас 13 одиниць знищених (один літак і 13 одиниць спалено!!!) цілей, ворожоі арти, т90, Тунгуска, БМП, кшмки, САУ. Така проблема не тільки в нас, хто там на горі, мені/нам потрібно п’ять літачків, ми будемо щасливі, напалимо купу під@рів, ну що ще потрібно для перемоги?!

До попереднього посту.

Під@ри швидко вчаться, збивають і Лелеки, і Фуріі, і Посейдони, і PD-2, і навіть Байрактари. Підтягують ППО. Відновлення літаків БПЛА повинно бути в такому темпі, щоб у недолюдей не вистачало ракет на заплющення очей нашої арти, яка просто творить дива, коли їй підсвічують.

Якось так. Вдячний Люфтваффе за те що знаходимо цілі та арта їх палить!
 
+10
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%