Сообщение #2284546 Просмотреть на стене →

Тарас Трояк.

Приїхали люди з Генштабу, які саме відповідають за БПЛА та кажуть (передаю сенс розмови коротко своїми словами бе офіційних зарозумілих фраз):

"А-ну Трояк, ти тільки на ФБ піаришся, але в тебе ж ніхрєна нема і взагалі у нас кажуть ти балабол ̶ ̶і̶ ̶з̶а̶в̶т̶р̶а̶ ̶п̶і̶д̶е̶ш̶ ̶с̶л̶у̶ж̶и̶т̶и̶"

Я спокійненько відкриваю презентацію нашого безпілотника, починаю показувати в себе на ноутбуці всі переваги, порівняння, плани виробництва, ціну 30к (аналоги 120) і бачу руки починають в них напрягатися, очі бігати, а я ще зверху насипаю - показую ще звіти по РЕБ і все таке, розказую про виробничі можливості і як я це все бачу.

Вони ще більше напрягаються, що в мене все є і не знають що відповісти і починається довга пауза що йоб його мать з ним робити і що сказати.

І знаєте яке питання після обміління, що все є і довгої паузи вони вирішили задати? Я чуть не обімлів.

«А яка це людина вам підписала цей звіт по РЕБ без офіційного звернення до нас?»

А я відповідаю - «Ви що її в’єбать хочете чи для чого питаєте?».

«Звіт є і це заєбісь! А яким чином і хто підписав - не ваша справа. Головне, що все вже перевірено!» 😂

По результатам домовилися, що офіційно звернемося до Генштабу для проходження випробувань по офіційній процедурі, а далі вже будемо щось з нею робити.

Також, закликаю інших виробників підготувати звернення та направити мені в особисті, щоб за раз - відправити 10-20 звернень від різних компаній, і щоб по всім цим компаніям - вони призначили випробовування і надали звіти, що конкретно їх не влаштовує по кожній моделі, і виробники могли це виправити і протягом тижня-двох стати на озброєння.

P.S. Куди пропали 1000 контролерів - кажуть знають, але не скажуть. Просять зробити запит на Залужного.
 
+5
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%