Сообщение #2270918 Просмотреть на стене →

Sergey Vysotsky

Перше. Старлінки для України ніколи не постачалися виключно як благодійний внесок Ілона Маска. Принаймні половину терміналів (може більше) оплатив уряд США та Польша. Щодо оплати за користування - немає відкритої інформації щодо того, чи витрачалися на це кошти наших партнерів, але не виключаю. Логістику також забезпечували партнери.
Друге. Маск зробив на цьому колосальний піар, фактично вийшовши в нуль по терміналах - так як відсоток подарованих терміналів на перший погляд дорівнює відсотку куплених.
Третє. Лист про припинення обслуговування терміналів в Україні від Маска до Пентагону був направлений минулого місяця. Задовго до ідіотських твіттів Ілона.
Четверте. Судячи зі всього, Маска задушила жаба і він, як геніальний піарщик, знайшов спосіб, щоби представити всю цю ситуація не через призму власне жаби, за що він би зазнав критики, а через призму імпульсивних, невдячних українців, які його образили. Не знаю, чи спілкувався Маск з Путіним, але його методи перейняв. Виставити себе жертвою, щоби напасти - це прямо коронний номер Хуйла!
П’яте. Про можливе відключення старлінків Маск не попередив уряд та Генштаб України.
Шосте. Маск - цинічний та хитрий гандон! Твітти Мельника тут ні до чого!
Сьоме. Приватний бізнес нам нічого не винен. Маск в праві отримувати гроші за свої послуги. Але він міг повести себе чесно та відкрито, а вирішиш пійти на свідому провокацію та маніпуляцію! Бо (див. пункт 6), Маск - цинічний та хитрий гандон!

Від Anatoliy Martsynovski

CNN пише, що і за користування партнери платили - According to the SpaceX figures shared with the Pentagon, about 85% of the 20,000 terminals in Ukraine were paid – or partially paid – for by countries like the US and Poland or other entities. Those entities also paid for about 30% of the internet connectivity, which SpaceX says costs $4,500 each month per unit for the most advanced service. (Over the weekend, Musk tweeted there are around 25,000 terminals in Ukraine.)
 
+2
Последние новости
Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо" Олег ШЕЛАЄВ: "Динамо" шукатиме свої шанси з "Шахтарем" в контратаках" Роберто МОРАЛЕС: "Динамо" суттєво оздоровилось з приходом Шовковського" Александр Сопко: «Тактика «Шахтера» на матч с «Динамо»? Донетчане играть вертикально не очень любят и не очень умеют» Олег Федорчук: «В матче «Шахтер» — «Динамо» мы сможем оценить перспективы нашей сборной на Евро-2024» "Очна дуель Судакова та Шапаренка додасть інтриги": Кучер зробив прогноз на матч "Шахтар" – "Динамо" Не вміють програвати. Лідер "Динамо" U-19 показав, які непристойні жести йому демонстрували вболівальники "Шахтаря" Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "В матчі "Шахтар" – "Динамо" визначиться доля чемпіонства"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%