Сообщение #2267053 Просмотреть на стене →

Марина Данилюк Єрмолаєва

Чи така Вікторія Спартц рука Кремля і трампістка, як її малювали певні позитивні блогери і недалекі журналісти з новенькими орденами?

Newsweek видав цікаву статтю.

Отже, пригадайте, що було 8 березня? Невідомість, шок, ракети, обстріли. Бої довкола Києва. Структура ситуація на всіх фронтах. Чернігів в напівоточенні.

Саме у цей критичний час Вікторія Спартц запропонувала свої послуги посередника українському уряду.

«Бурхлива зустріч у Варшаві, 8 березня, подробиці якої раніше не повідомлялися, передувала розриву Спартц з урядом Зеленського", - повідомили Newsweek кілька присутніх на тій зустрічі.

Джерела в українському уряді кажуть, що
зустріч у посольстві в Варшаві викликала занепокоєння, що «Спартц лобіює американського військового підрядника. Українські джерела стверджують, що 43-річна бізнесвумен хотіла, щоб представники Києва закупили додаткові боєприпаси, і припускали, що вона може отримати від них вигоду».

Зазначається, що Україна на той момент прагнула придбати зброю. Але джерело, близьке до Зеленського, яке попросило анонімності, повідомило Newsweek, що компанія, яку лобіювала Спартц, просила ексклюзивний контракт на постачання Україні боєприпасів. У Києві ж, за словами джерела, «були певні побоювання щодо ланцюга поставок фірми».

Тобто — американська конгресвуман пропонувала напряму звести американських виробників зброі із урядом. Але деякі особи, «близькі до ЗЕ» — відмовились від цього. Бо злякалися, що не отримають навару без свого посередництва.

Хто ці люди? Перевірити дуже легко. Всі товариші, які зараз дотичні до закупівлі озброєнь якось дивно пов’язані ниточками із Єрмаком :) Совпадєніє? Не думаю.
 
+2
Последние новости
ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%