Сообщение #2265620 Просмотреть на стене →

Чому США "тягнули" з "ленд-лізом" для України? Чому Україна досі не в НАТО? Як іще світ може допомогти Україні? Чи може путін застосувати ядерну зброю? Про це і не тільки у студії "Таємниць війни" розповів активний провідник проукраїнських позицій у Західній Європі й США, ексрадник Маргарет Тетчер, генсека НАТО і міністра оборони США – Філіп Карбер.
Доктор Карбер був зовнішнім радником прем'єр-міністра Великої Британії Маргарет Тетчер. Служив радником генсека НАТО Манфреда Вернера. У минулому – радник міністра оборони США. Виступав у парламентських комітетах з оборони Великої Британії, Канади, Данії, Франції, ФРН, Польщі, Південної Кореї, Швеції і Нідерландів. До думки цієї людини нині прислухається більшість лідерів західних демократій. Філіп Карбер – активний провідник проукраїнських позицій у Західній Європі й США.
- Я щойно прочитав звіт Генштабу і коментар стосовно втрат України, які становлять 9 тис. військовослужбовців на цю мить. Серед загиблих людей також були мої друзі, і це вразило моє серце.
- Найкраща армія світу. Хоч у неї немає найкращих технологій, у неї є дух та відданість своїй нації, патріотизм. І ці поняття повинні бути у кожній західній країні. Я нещодавно згадував у своїй промові, що українська армія вже бореться більше 200 днів у цій війні (на момент запису розмови – ред.), і масштаб фронту становить 2200 км – проти 10 російських армій у дуже інтенсивному бою, і немає жодного європейського члена НАТО, який спроможний на таке. Жодного.
Тут є два моменти. Перший момент… США мало розвідувальну інформацію про вторгнення, яку вони надали українському урядові. З невідомих причин український уряд вирішив не мобілізуватися та ніяк не відреагував на цю інформацію. Вони сказали, що не хочуть лякати людей та не хочуть надмірних наслідків. Причини цього невідомі.

І зараз не час тикати пальцем, але ми могли надіслати вам усю зброю, яка була у нас. Але коли ви не розгортаєте своїх власних сил перед лицем 10 армій з іншої сторони, які виставляються на вашому кордоні, не проводите мобілізацію і не перекриваєте вихід на кримський напрямок, на фронт, – уся ця зброя нічим вам не допоможе. Україна повинна визнати, що ви самі, схоже, не вірили в те, що росіяни спроможні зробити те, що вони зробили. Але знову, як я і казав, зараз не час шукати винних.
 
+6
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%