Сообщение #2251917 Просмотреть на стене →

AG
‼️Нова впливова подруга України? ТОП фактів, які допоможуть вам краще зрозуміти Ліз Трасс

Вже сьогодні Ліз Трасс, судячи з усього, стане новою прем'єркою Великої Британії. На це вказують результати попередніх опитувань. Зібрав 6 фактів, які допоможуть краще зрозуміти, хто така пані Трасс.

📍За своє кар'єру вона очолювала 5 (!) різних міністерств. В Трасс є досвід роботи головою МЗС, міністеркою з прав жінок, очолювала міністерство зовнішньої торгівлі, була міністеркою юстиції, очолювала міністерство довкілля, продовольства та сільського господарства.

📍Не любила росіян, коли це ще не було мейнстрімом. Ще до повномасштабної війни Трасс відверто погрожувала росіянам санкціями, говорила про загрози з боку Москви.

📍Обіцяє після своєї перемоги зробити перший дзвінок Зеленському. Це символічний крок. Вважається, що після перемоги перший дзвінок і перший візит президенти і прем'єри роблять тим країнам, які є найближчими партнерами, або з ким хочуть налагодити стосунки.

📍Трасс не проти, щоб британці воювали в Україні проти РФ. "Абсолютно підтримую", - сказала вона про ініціативу окремих британців у якості добровольців підтримувати ЗСУ.

📍Вона зрадила своєму чоловіку з колегою - політиком Марком Фільдом. В 2006-му про цю зраду говорило все Королівство. Але вже тоді Трас мала гарні дипломатичні навички і зуміла вмовити чоловіка не розлучатись. Вони досі разом.

📍Трасс озвучила найгучнішу промову серед усіх західних лідерів. Заявила про повернення геополітики, про безпорадність "архітектури, яка була покликана гарантувати мир і процвітання". А ще сказала, що війна в Україні - "це наша війна".

До речі, Великобританія - на другому місці після США серед країн НАТО, які витрачають на свою армію найбільше грошей. Трасс в одній із промов натякнула навіть на можливе постачання літаків в Україну. З приходом Трасс Україна як мінімум має шанси зберегти тісні зв'язки з прем'єром однієї з наймогутніших країн світу.

In Liss Truss We Trust та підписуємось на «Орестократію».
 
+7
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%