Сообщение #2247587 Просмотреть на стене →

©️ Igor Kozub
Бачу у ФБ заклики бійців з передка до Залужного про допомогу у контрбатарейній боротьбі.
А мені пригадалася недавня історія. У нашому підрозділі УДА РОП є група саперів, яка виконує задачі, поставлені командуванням ЗСУ, а також часто відгукується на прохання стосовно розмінування від цивільного населення. Декілька тижнів тому до хлопців звернулися артилеристи з проханям підказати може де є локації з покинутими боєприпасами. Наші бійці відгукнулися на прохання , бо знали де була розбита російська колона, а, відповідно, там було розкидано багато снарядів. Малого того, хлопці самі поїхали на місце та назбирали більше сорока штук більш-менш придатних для стрільби боєприпасів. У богів війни від отриманих подарунків щастя не було меж) Вони нам пізніше доповіли, що використали подарунки з масимальною користю і відправили у пекло російський склад б/к та колону техніки)
Щоб ви розуміли - артилеристи дуже хочуть прикривати піхоту, але нічим! Західної арти катастрофічно мало. Я бачу лише "лісників" (М777), але їх теж недостатньо і
б/к їм теж видають по "чайній ложці"!
Так, дійсно, піхоті зараз дуже складно тримати оборону по всій лінії фронту. Друзі, так тяжко не було ніколи за всі вісім років війни! Але що робити? Покидати позиції? Зараз весь фронт тримається лише на піхотинцях-героях, які мужньо сидять під неймовірною спекою або в залитих водою окопах та під цілодобовим артилерийським обстрілом росіян. Гатять орки немилосердно.
Побратусики, ви зараз тримаєте на своїх плечах наше майбутнє і лише ви можете всіх нас врятувати від нових Буч та загальної катастрофи! Тримайтеся, а перемога вже близько і ми моzzкалів всерівно добємо!
#герої_сучасності
 
+7
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%