Сообщение #2247196 Просмотреть на стене →

AG
Шольц відповів на звинувачення у затягуванні поставок зброї Україні: йдеться про складні системи

"Через три дні після початку війни, 27 лютого, я оголосив, що зброя буде доставлена, порвавши з багаторічною позицією в німецькій політиці", – заявив канцлер.

На першому етапі військовою допомогою від Німеччини були протитанкові ракети, зенітні ракети типу "Стінгер" і боєприпаси, які могли бути доставлені швидко зі складів.

"Наступні кроки були значно складнішими, і сьогодні йдеться про дуже складні системи, що вимагають тижневої підготовки українських солдатів. Це системи важкого озброєння, такі як броньовані гаубиці типу 2000, зенітна машина "Гепард", система запуску ракет "Марс II" або зенітна система IRIS-T, настільки нова, що навіть у Бундесвері НД Німеччини її немає", – стверджує Шольц.

Він нагадав, що після Другої світової війни ФРН було дозволено мати лише обмежені сили оборони, щоб не загрожувати сусіднім країнам.

Підтримуй | Підписуйся

Ровно через три дня после начала... немецкий педантизм
 
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%