Сообщение #2236420 Просмотреть на стене →

За даними вже трьох непов’язаних джерел, в кінці серпня-початку вересня планується велика ротація Кабміна. І від одного можливого призначення особисто я дуже очкую.

Але спочатку про жовтуху.

Шмигаль на пенсіон, на його місце Кубраков.

Для розуміння того наскільки приємним буде пенсіон у Шмигаля пропоную слідкувати за лісовим та екологічним відомствами. Чи буде збережена/зруйнована вертикаль по всяким агенствам/інспекціям.

Єрмак, можливо, ще розраховує на призначення прем’єром Шурми, тому можливо і невипадково БЕБ днями відкрило справу про розкрадання 80 мільйонів на Укрзалізниці. Можливо ми ще побачимо якісь кримінальні провадження по людям КТимошенка. Але джерела кажуть, що питання вже фактично вирішене на користь Кубракова.

Прогнозую, що він не лізтиме на енергетичну територію Єрмака-Шурми-Галущенка, а вони не зазіхатимуть на будівельні пасочки КТимошенка-Голика.

А тепер про те чого я боюсь.

Кажуть, що Зеленський уламує Залужного покинути війну і стати міністром оборони. Замість громити узьких у якості головнокомандувача ЗСУ – займатись канцелярією, закупівлями та кабінетним політессом.

Зеленський робить це у той час, коли Пентагон заявив: «За шкалою від нуля до десяти ефективність Збройних сил України оцінюється у 12 балів просто на підставі того, наскільки вражаючими вони були для нас у багатьох різних питаннях... Вони знайшли способи зробити те, що ми, ймовірно, не вважали можливим».

Я абсолютно не вірю, що Зеленський таким чином хоче позбавитись політичного конкурента. Бо навіть у Арестовича рейтинг вище, ніж у Залужного. Тож питання з зірочкою: навіщо прибирати Залужного з ЗСУ? Це точно допоможе Україні виграти війну проти Росії?

Дуже сподіваюсь, що Офіс президента покине свої вологі фантазії щодо ЗСУ, і всі чутки залишаться чутками. (с) Юрій Ніколов
 
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%