Сообщение #2226222 Просмотреть на стене →

AG
путін може запропонувати Україні мирні переговори в листопаді, є одна умова, – британський експерт

У листопаді 2022 року путін може запропонувати Україні переговори щодо встановлення миру. Якщо він не зможе змінити хід битви за Херсон, шансів отримати угоду на своїх умовах РФ не має.

На думку британського економіста, експерта з питань України Тімоті Еша, найімовірніше те, що битва за Херсон закінчиться протягом наступних кількох місяців, а потім, після першої спроби восени "нагнути Європу" з енергетичного питання, путін запропонує якийсь мир.

"М'яч буде на боці України – чи погодитися знову на поганий мир (як це було з Мінськом-1 чи Мінськом-2) чи продовжувати боротьбу. У мене таке відчуття, що цього разу навколо України набагато більше єдності та рішучості боротися, поки не буде повернено набагато більше території – південь, Запоріжжя та порти Херсонської області – ключові. Це те, що може забезпечити Україні зміцнення миру", – вважає Еш.

Він нагадав, що раніше мир підписували після поразки України в Іловайському та Дебальцевському котлах відповідно. Це дало Путіну вагу на цих переговорах, і Україна була на межі катастрофічних поразок.

"Цього разу все буде інакше, якщо Путін не зможе знову змінити хід битви за Херсон. Я думаю, що цього разу військова міць двох країн дуже відрізняється. Загальна військова динаміка на боці України за підтримки НАТО та переваги у живій силі. Питання тут у тому, чи погрожуватимуть відмовитися від цієї підтримки деякі члени НАТО, якщо Україна не ухвалить мирну угоду, запропоновану Путіним. НАТО цілком може розділитися з цього питання – американці з британцями разом із країнами Східної Європи підтримають Україну у проведенні жорсткої лінії, тоді як французи і німці педалюватимуть мирну угоду знову", – попередив він.

Підтримуй | Підписуйся
 
Последние новости
Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%