Сообщение #2222712 Просмотреть на стене →

Bohdan Miroshnikov

рашисти розпочали нову фазу "примушення до миру"

Для цього вони обрали комбінований метод - посилення ескалації на фронті та морально-психологічний тиск на українців, європейців та американців

1. Можливості рф для проведення серйозної операції обмежуються тільки однією операційною зоною. І цією зоною була обрана Херсонщина, а точніше правий берег Дніпра. Чому вона?

- зупинити наш контрнаступ на Херсон, як єдиний захоплений обласний центр після 24.02

- зупинити контрнаступ на Нову Каховку - де знаходиться шлях до води з Криму

- розгромити частину боєздатних військ ЗСУ

- знову почати загрожувати Миколаєву та Кривому Рогу

2. Моральний тиск на українців, використовуючи вкрай чутливі теми - полонених, обстріл цивільних у Миколаєві, Харкові, Нікополі, Бахмуті та інших містах

3. Продовження провокацій з вивозом зерна, щоб вбити нашу економіку та не зупиняти тему "продовольчої кризи в Африці".

рф розраховує, що ці 3 фактори змусять військово-політичне керівництво України сісти за стіл перемовин на умовах рф. Тобто капітуляція з визнанням втрати захоплених рашистами територій. А через кілька років - нова війна для остаточного "вирішення українського питання"

Так, це і є плани мразот.

Я принципово не описую дії з нашого боку, які завадять їх реалізації. ЗСУ готові.

Але далі буде багато вкидів про те, як "захід втомився від війни", "Україну зливають" та інше. Це буде у найбільших світових виданнях. Треба також бути до цього готовими.

Можна сказати, це останній серйозний ривок рф. Третя фаза. Як завгодно можна назвати. Вони збирають для виконання цих цілей всі боєздатні сили.

Але якщо у них не вийде - то далі перспективи рашистів дуже погані.

Наприклад, після декількох місяців жорстких боїв та розгрому частини херсонсько-каховського стада орків, хто далі захищатиме Крим? А Мелітополь?

ЗСУ зроблять все, щоб зламати плани рф.

За останню ніч та ранок на Херсонщині це дуже добре відчувалося.

Хочу тільки одного - щоб ви вірили у ЗСУ! Тільки наші війська є гарантією того, що рашисти будуть у пеклі разом зі всіма своїми планами!
 
+10
Последние новости
Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть» Колишній нападник "Динамо" Назарій Русин може повернутися до Прем'єр-ліги Илья Забарный: «Большое спасибо за эту награду» Прем'єр-ліга привітала "Динамо" із 97-річчям
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%