Сообщение #2221927 Просмотреть на стене →

Віктор Трегубов про ситуацію на Херсонщині👇

🔳ПРО ПОШКОДЖЕННЯ МОСТІВ: «У випадку пошкодження Антонівських мостів (і залізничного, і автомобільного) до такого стану, що через них не зможуть їздити вантажні автомобілі, у росіян залишиться повітряний шлях постачання через Чорнобаївку або наземний — через Нову Каховку. При слові Чорнобаївка нам стає смішно. А через Нову Каховку буде додаткове плече логістики понад 100 кілометрів. І щоб перекинути техніку з лівого берега Дніпра в Херсон, доведеться долати понад 140 кілометрів. Ба більше, цей шлях прострілюється. Нормальна армія при таких умовах відступає.»

🔳ЯК РОСІЯНИ БУДУТЬ УТРИМУВАТИ ХЕРСОН: «Сподіваюсь, що ніяк. Через річку постачання не кинеш, понтонну переправу не прокладеш, бо там ширина Дніпра близько 1 кілометра. Логічно буде, що росіяни самі з Херсону підуть. Бо якщо самі не відійдуть, то, коли буде криза, в них там застрягнуть тисячі особового складу та техніки. Вони просто стануть українськими військовополоненими. Тому було б логічно з їхнього боку зробити “жест доброї волі”.»

🔳ПРО ДЕОКУПАЦІЮ ХЕРСОНА: «Якщо росіяни залишаються без постачання (тобто з мостами, по яких неможливо проїхати), треба лише знищити ті склади, які є в місті. Це можна зробити як артилерією, так і за допомогою партизанів. Росіяни можуть залишитись в Херсоні без набоїв, снарядів та пального для танків. Єдиний варіант для них — це капітулювати. Поки що до цього все йде. Це найкращий варіант, бо він не передбачає руйнувань у самому місті. У Херсоні ми можемо розрізати кілька конкретних шляхів постачання і залишити росіян в глухому куті.»

🔳ЗВІЛЬНИМО ХЕРСОН, А ЩО ДАЛІ: «Як на мене, найбільш логічним напрямком буде Запорізька область. І скоріше за все — звільнення області саме з півночі, бо Дніпро форсувати нам буде не дуже зручно. Але багато що залежить від того, яка буде ситуація на Слов'янському та Краматорському напрямках. Можливо, нам пощастить і буде прорив з боку Куп'янська на Харківщині.»

🔳ПРО РЕФЕРЕНДУМ НА ХЕРСОНЩИНІ: Як на мене, це ідіотизм, адже в росіян немає чітких кордонів. І це стосується того ж Запоріжжя. Як можна приєднувати область, якщо вони не контролюють саме Запоріжжя, найбільше місто? Це що буде, Бердянська народна республіка? У Херсоні росіяни теоретично могли б спробувати погратись в якийсь референдум, але в них часу немає. Ми скоро деокупуємо місто. І замість готувати бюлетені, вони пакуватимуть килими та мікрохвильовки.

Підтримайте ЗСУ 🔻

🇺🇦 Гривня, валюта і крипта — https://bit.ly/33x63od
🇺🇦 PayPal — [email protected]

🪓Victor Tregubov , капітан ЗСУ, до 24.02.2022 член політради ДемСокири
 
+7
Последние новости
Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо" Олег ШЕЛАЄВ: "Динамо" шукатиме свої шанси з "Шахтарем" в контратаках" Роберто МОРАЛЕС: "Динамо" суттєво оздоровилось з приходом Шовковського" Александр Сопко: «Тактика «Шахтера» на матч с «Динамо»? Донетчане играть вертикально не очень любят и не очень умеют» Олег Федорчук: «В матче «Шахтер» — «Динамо» мы сможем оценить перспективы нашей сборной на Евро-2024» "Очна дуель Судакова та Шапаренка додасть інтриги": Кучер зробив прогноз на матч "Шахтар" – "Динамо" Не вміють програвати. Лідер "Динамо" U-19 показав, які непристойні жести йому демонстрували вболівальники "Шахтаря" Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "В матчі "Шахтар" – "Динамо" визначиться доля чемпіонства"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%