Сообщение #2220963 Просмотреть на стене →

Українці непохитно вимагають від президента усунути з державних структур працівника президентської канцелярії Єрмака, якого наші західні партнери й союзники звинувачуюють співробітництві з спецслужбами Росії.

Українці вірять фактам і мислять логічно. Війну почала РФ окупацією Криму у 2014. Критично важливим для перемоги у війні є усунення з державних структур громадян України, які становлять загрозу Національній Безпеці України. Британці й Американці чітко вказують на очільника президентської канцелярії Єрмака.

Адміністрація Сполучених Штатів погодила американському аналітику Швецю оприлюднити для широкого загалу в українському інформаційному просторі окремі факти щодо Єрмака, якого наші партнери звинувачують у співробітництві з спецслужбами Росії.

Наприклад

Єрмак, який наразі є неофіційним керівником підбору кадрів до вищих державних посад в Україні, має єдиний політичний досвід, - це 8 років позаштатним радником у Ельбруса Тадєєва – борця й, одночасно, депутата Верховної Ради України й, одночасно, члена Організованого Злочинного Угрупування Савлохова за кримінальною статистикою Національної Поліції України.

Чи навряд у тому середовищі можливо було зустріти великих експертів у військовій справі або зовнішній політиці.

Наших партнерів зацікавило, зокрема, таке запитання – звідки він бере кандидатури на вищі державні посади в Україні й хто йому ті кандидатури рекомендує?

Наприклад, Деніса Шарапова, рекомендованого Єрмаком у міністерство Резнікова у квітні 2022 року. Саме Шарапов займається усіма питання постачання західної зброї в Україну та контролем за її обігом.

Спецслужби партнерів надали чітку відповідь
Протеже Єрмака Шарапов має такі ж самі зв`язки, як і Єрмак.

Ключовою фігурою серед зв`язків Шарапова у Росії є Рафаїл Емануілов. Це відставний високопосадовець Головного Розвідувального Управління ГенШтабу РФ.

Близький друг батька Єрмака й бізнес-партнер самого Єрмака. У тих фірмах, де Єрмак і Емануілов були партнераи було усього дві людини.

Щодо самого Емануілова, то його контакти з одного боку йдуть включно до найближчого оточення Путіна та його гаманців.

З другого боку контакти Емануілова йдуть до Дугіна – ідеолога російського фашизму.

Також, за свідченням американських спецслужб, наразі Емануілов підтримує тісний контакт з сьогоднішнім Головним Розвідувальним Управлінням РФ.

Таким чином
Два вихованця Емануілова – Єрмак і Шарапов впроваджені спецслужбами РФ у державні структури України.

P.S.
Українці довіряють британським й американським спецслужбам, тому, що ті спецслужби працюють у державах з реальною демократією, де відсутнє використання спецслужб в інтересах президента чи прем`єра.

Отже, силові установи слугують тільки Національній Безпеці ВБ й США, не обслуговують політичні інтереси особистостей з влади й не зазнають такого політичного впливу від чинних адміністрацій, ВБ й США яких зазнають в Україні СБУ й ГУР від чинної адміністрації Зеленського.
 
+7
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%