Сообщение #2220596 Просмотреть на стене →

«Санкції не працюють!», або чому самі по собі гроші за нафту не сильно «вирішують» 😎


Якщо коротко, то у русні назрівають великі проблеми із забезпеченням технікою та витратними матеріалами для артилерії. За твердженнями деяких джерел у них вже почалися труднощі зі стволами для САУ, гаубиць та важких гармат: стволи швидко зношуються, швидше, ніж передбачено заводськими параметрами. Причина - чи то сталь хрінова, чи роблять їх з порушенням технології. Замінювати їх уже зараз майже нема чим, бо нових стволів мало.


Токож, крім кризи стволів, які з 2014 року справді робляться зі сталі невідповідної якості, - бо постачання на росію якісної сталі потрапило під санкції через захоплення Криму, - є проблеми з постачанням танків та бронетехніки: так, на базах зберігання техніки багато, але вона стара і не у найкращому стані. З трьох-чотирьох танків виходить один у повній комплектації. Особлива біда у русні з прицілами та зв'язком. Після розконсервації все це має перевірятись і встановлюватись, а там у частини надсилають машини, в яких просто не вистачає комплектуючих. У багатьох танків не працює система автоматичного заряджання, у деяких заклинена башта, тобто та просто не обертається. Часто лізуть проблеми з ходовою. Причому рос танкісти часто про ці граблі дізнаються вже в останні моменти життя, за що ми тут можемо лише подякувати прапорщику Спиздяєву.


Після успішного знищення ЗСУ 11 російських складів з боєприпасами у військах почалася гостра нестача боєкомплектів для артилерії, танків та РСЗВ. Щоб цей брак компенсувати знадобиться кілька тижнів. І це у найкращому випадку, за умови достатньої кількості справних вантажівок. На технічний стан яких також повною мірою впливають базові проблеми рос оборонки. Зокрема, банальний брак підшипників 😉


Загалом ситуація з технічним забезпеченням російських військ, за словами багатьох російських офіцерів, стає близькою до критичної, а до серпня загрожує стати катастрофічною: «у серпні буде зовсім погано - нової техніки ми не побачимо, а стару ремонтувати буде нема з чого і нічим. Якщо в цей момент ЗСУ піде вперед, то нам їх не буде чим зупиняти». Схоже, саме цих офіцерів заслуховував Буданов перед тим, як казати в інтерв‘ю, що перелом почнеться саме у серпні.


Підсумовуючи: проблеми з технікою у русні наростають через нездатність російських оборонних заводів налагодити повноцінну роботу, бо там катастрофічно не вистачає деталей, комплектуючих та матеріалів, які до війни завозилися з Європи, Канади та США. І ці проблеми з технікою, як ви розумієте, русня не зможе компенсувати ніякими мобілізаціями.


Как то очень оптимистично. Что подшипников Китай не может поставить или сталь хорошую ?
 
+1
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%