Сообщение #2220591 Просмотреть на стене →

Sergey Vysotsky
3 год ·
Дуже цікава інформація приходить від моїх знайомих у спецслужбах.
Після отримання Україною точної зброї і її використання на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей розпочалась «зрада». ФСБ та ГРУ веде активний пошук агентів та «зрадників», які співпрацюють з українською владою. Істерика досягла такої інтенсивності, що фактично там почалася внутрішня війна.
Одні силові органи колаборантів не довіряють іншим, а всім місцевим не довіряють російські куратори та військові.
Це має під собою ґрунт. Як мені повідомляють, по каналах спецслужб до України приходять числені запити від місцевих колаборантів, які готові за амністію та гарантії безпеки допомагати нашим збройним силам виявляти точки концентрації російських військ, штабів та складів.
Інколи це контрольовані зливи, які продукують самі спецслужби Росії. Вони залюбки зливають нам дані про «кадирівців» та «вагнерівців», адже ті нагло втручаються у всі бізнес-теми, піджимаючи під себе грошові потоки на окупованих територіях.
Всі зливають усіх. І здається ніхто вже не вірить в те, що Росія втримається на окупованих територіях.
Тому побажаємо удачі усім сторонам цих розборок. Нашим колаборантам, як тим, хто перебуває на найнижчих щаблях «харчового ланцюга» треба ухвалювати для себе рішення.
Умовний термін за координати для HIMARS - краще, ніж підвал кадирівців!
 
+3
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%