Сообщение #2210193 Просмотреть на стене →

Що скажете? Не на часі?

Koretskyj
Особисто я, ненавиджу копатися в чужій білизні, але заради пана Єрмака зроблю виняток.
Отже, дуже близька Єрмаку жінка, кохання всього його життя, є громадянкою Російської Федерації, (і тут нема нічого особливого , в ОПі це тренд) , її ім'я, Зоя Пономарьова.
Все, що мені вдалося накопати на неї в інтернеті, це стаття О.Навального від 13 січня 2015 року, яку він опублікував на своєму сайті і в якій стверджував, що розкішний маєток в Іспанії, приписаний західною пресою В. Путіну, насправді оформлено на фірму Xareni Development, якою, згідно з іспанськими реєстраційними документами, керує Зоя Пономарьова. Враховуючи, що на посаді гендиректора іншої фірми — виноробної компанії VINO PINO SL — Зоя Пономарьова, у 2013 році, змінила Валерія Андрійовича Пономарьова, Навальний припустив, що вона є дочкою сенатора від Камчатського краю В. А. Пономарьова.)
Саме в цьому іспанському особняку проходили більшість таємних перемовин Єрмака, як із західними так і з російськими політиками.
З Пономарьовим, Єрмака познайомив його бізнес-партнер, теж громадянин РФ Рахамім Емануїлов, з яким керівник офісу президента України, щонайменше до кінця 2021 року володів спільним бізнесом.
Єрмак був бізнес-партнером Емануїлова у двох українських компаніях – ТОВ М.Є.П. . та ЗАТ Інтерпромфінанс Україна.
Емануїлов, крім того, що є бенефіціаром ЗАТ Інтерпромфінанс Росія, також засновник компанії Інтерпромторг, яка значиться серед акціонерів російського "Інтерпромбанку" Одним із членів ради директорів Інтерпромбанку є Іван Садчиков – зять, нещодавно померлого, Сергія Приходька. Того самого С. Приходька, який до останніх своїх днів був одним із кураторів чинних сил таємних зовнішньополітичних операцій РФ.
І що це виходить? Поряд із президентом України, у "чутливих і делікатних питаннях" перебуває людина безпосередньо пов'язана з російськими центрами таємних зовнішньополітичних операцій?
Чи не звідси Росія знає майже про кожен український рух у міжнародній і не лише сфері?
Хто реально формує зовнішньополітичний курс України, президент Зеленський чи російські центри таємних зовнішньополітичних операцій через Єрмака?
 
Последние новости
Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри "Ця ситуація схожа на ситуації з продажем Малиновського та Яремчука після їхнього найкращого сезону". Журналіст про майбутнє Циганкова та Довбика Кабаєв - про матч із "Шахтарем": "Зараз не хочеться гучних слів, що ми будемо чемпіонами. Давайте "Динамо" доведе це не словом, а ділом" Журналіст: "Динамо" мало великі проблеми у першому таймі з "Колосом". Атаки були повільними, не вистачало швидкості у комбінаціях" Андрей Ярмоленко: «Планов завершать карьеру пока нет» «Динамо» — «Колос» — 5:0: числа и факты. «Динамо» — первый клуб, который одержал 700 побед в чемпионатах Украины Бухарестский «Рапид» предложил Луческу пятилетний контракт и топовую должность в клубе
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%