Сообщение #2210064 Просмотреть на стене →

🗣 «Відчуття, коли на тебе наставляють автомати, не дуже приємне».

Після початку повномасштабного російського вторгнення рубіжанин Чоловікові довелося відчути на власній шкурі всі переваги "русского мира" і познайомитися з його одіозними представниками.

Далі історія Сергія 👇🏻

🗣 «Мене звати Сергій, мені 29 років і я народився, виріс в місті Рубіжне. До початку війни працював начальником зміни на ТОВ «НВП Зоря». Це дуже непроста робота, але вона дозволяла почувати себе впевнено в фінансовому плані, придбати квартиру, робити ремонт та відкладати кошти на власні потреби та захоплення. Також найбільшим моїм хобі є колекціонування вінілових платівок. Це досить дороге захоплення, але завдяки роботі, вистачало й на це».

🗣 «24 лютого змінило все і для всіх. На телефоні я одразу побачив купу повідомлень від знайомих з Києва та Харкова, що почалася війна. Потім і в новинах. Проте я поїхав на роботу й вже на території заводу ми почули й побачили, як відбувся авіаудар по інфраструктурі підприємства».

🗣 «Я періодично чергував на підприємстві до 12 березня. З кожним днем ставало все небезпечніше, відчувалося, як лінія фронту наближається. До речі, за лютий та й за ці чергування під обстрілами робітники не отримали нічого»

🗣 «Пересидівши» війну 2014 року, ми думали, що й цього разу «минеться». Але я помилився. Можна було дешевше, простіше та зручніше евакуюватися на початку, але з кожним днем ця можливість танула, як морозиво на сонці. Тому зараз закликаю жителів Донеччини: не сидіть, а їдьте. Не вийде пересидіти у квартирі, не минеться - ви не уявляєте, яке пекло вас очікує».

🗣 «З першими штурмовими підрозділами “ЛНР” я познайомився раптово, коли лагодив у бабусі вікна, які вилетіли після прильотів у двір. Відчуття, коли на тебе наставляють автомати, не дуже приємне. Добре, що хоч нам дали піти. Проте бабусину трикімнатну квартиру відібрали».

🗣 «Гуманітарна допомога від росії - така ж жалюгідна й нікчемна, як і сама росія. Я так нічого й не зміг отримати жодного разу. Але вже потім по ТБ бачив, що всього, виявляється, було «купа й вдосталь».

🗣 «Стало ще гірше з приходом кадирівців. Все, що ви бачили про них в інтернеті, - правда. Мужність та сила в них є лише на сторінках Тік-Току. Розуму немає і там. Мені довелося «познайомитися» з ними особисто, на огляді. «Подарував» їм павербанк, але пішов цілий та здоровий - гарна угода».

🗣 «Було ухвалено рішення переїздити в столицю. Там мене запросили працювати у Vinyla. Це корнер з аудіотехнікою та платівками, найкращий в Києві та Україні (це об‘єктивно). Дуже вдячний за це запрошення, бо я завжди мріяв про роботу, яка буде приносити не лише фінансове, але й моральне задоволення - нарешті я це отримав».

🗣 «Наприкінці я хочу звернутися до тих, хто так само зараз сидить в небезпечних регіонах. Евакуюйтеся. Мені життя подарувало кнопку «Restart», майбутнє. У вас поки що така можливість також є, але не проґавте її, бо опції «Спробувати ще» не буде як в комп‘ютерній грі…»

Джерело: Трибун http://surl.li/clbvc
Кулсторі.
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%