Сообщение #2208009 Просмотреть на стене →

Сьогодні надійшла інфа, як готували до сдачі місто Суми.
Коли почалася війна 02/24/2022, всі менти і СБУшники порозбігалися. СБУ попалили всі особові справи, у Києві, до слова, теж. Отже, Київ теж готували до сдачі. Зброї артилерійської у тероборонівців не було від слова " зовсім". Тероборонівців йшли на танки та бтри лише зі стрілецької зброєю, і тієї не вистачало.
Коли на проспект Шевченка вискочили танки, там було лише три тероборонівця із автоматами. Якби танки пішли далі, всі троє б загинули, але вони розвернулися і поїхали назад, скоріш за все, що навігації у них не було, вони шукали шляхи виїзду із міста.
Місто руснява техніка проскочила транзитом, йшла на Київ, повиставляли блокпости на всіх виїздах із міста.
Біля артучилища наші тероборонівців прийняли бій. Лише зі стрілецькою зброєю, щоб ви розуміли. Один із танків пробив стіну і виїхав на плац. Водія наші хлопці застрелили.
Нікого з офіцерів артилерії не було.
Якщо вам хтось буде говорити, що він там був, корегував вогонь, то це неправда. Корегував вогонь тероборонівець.
Прості хлопці, люди зробили все, аби захистити місто майже голими руками.
Тому у мене багато питань до влади. І не лише про Чонгар. І все на часі. Все!
Бо в Сумах загинули тероборонівців в бою за артучилище і не тільки.
Хтось має за це відповісти.
І якщо люди на містах будуть задавати питання, якщо не дадуть владі забути, як все було, влада не зможе уникнути відповідальності.
І нагадую ще раз: наші герої азовці мають повернутися додому.
Мені абсолютно байдуже, що вони говорять у полоні. Вони мають зберегти свої життя і повернутися. Їх чекають рідні, друзі, їх чекає Україна.
Вони нам всім потрібні. Живими.

(С)

Прийде час, і відкриється вся схема Зеленського, узгоджена в Омані з Патрушевим.
 
+10
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%