Сообщение #2203386 Просмотреть на стене →

https://espreso.tv/tse-tsirk-znushchannya-i-z-ukraini-i-z-gretsii-v-afinakh-obureni-nepovorotkistyu-nimechchini-u-spravi-viyskovoi-dopomogi-ukraini

Це цирк. Знущання і з України, і з Греції. В Афінах обурені неповороткістю Німеччини у справі військової допомоги Україні
У Міноборони Греції розкритикували Німеччину за відмову надавати Україні військову техніку без посередників. Натомість німці хочуть передати озброєння через Грецію.

Оскільки уряд Німеччини відмовляється постачати бойові танки в Україну, було організовано обмін: німецькі танки надходять у країни ЄС та НАТО, а ті, своєю чергою, передають Україні старі машини, — пише видання. Наприклад, з Греції Україна чекає БМП-1 із запасів НДР.

Високопосадовець грецького міноборони сказав Bild: "Може минути не менше двох місяців, перш ніж танки з Німеччини потраплять до нас".

Досі Греція лише очікує запрошення свого спеціального комітету до Німеччини для перевірки танків Marder. Після перевірки танки мають бути належним чином підготовлені до відправлення. І тільки, коли вони потраплять до Греції в Україну почнуть надсилати бойові машини. "Коли Україна отримає танки - коли закінчиться війна?", - сказав представник міноборони Греції у коментарі Bild.

Колишній міністр оборони Греції так прокоментував цей план: "Це цирк. Знущання і над Україною, і над Грецією. Для такого просто немає підстав. Олаф Шольц не хоче допомагати Україні напряму, але й не бажає у цьому відкрито зізнатися".

Грецький військовий експерт Христос Капуцис навіть вважає обмінний план небезпечним для України: "Я не певен, що українці будуть раді старим танкам з НДР, вони є легкою мішенню".
 
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%