Сообщение #2202589 Просмотреть на стене →

2fabio (04.06 в 00:33) № 2202571
-----------------------------------------
Особисто Порошенко це робив?)) Бля...
Ти особисто на ТЕЦ проводив експеримент із замірами кпд, температурами і т.д. на вугіллі ПАР? Чисті тести з часовим лагом? І де результати тестів?

І ще ось:
Оксана Желєзняк

Я теж добре це все пам'ятаю, "вугільну справу". І як інженер-теплоенергетик можу сказати все вірно робив Порошенко і команда. Хто не має фазових знань і не має інженерної освіти, хоча б знань з фізики хоча б в рамках шкільної освіти, просто повинні мовчати і слухати, вчитись. Тим більше журналізди. Де етика, де гідність і повага до фахових знань? Чи тільки брехати і маніаулювати за гооші можуть? Шахти тоді переподчинили під юрисдикцію України, хоча територіально вони знаходились в Донецький області. Податки і гроші контролювала Україна. Технічні подробиці коротко. Є такий термін нижня теплота сгорання палива, вона вимірюється в ГКал/м3 чи тонну. У кожного палива, вугілля вона своя, навіть у кожного місця добутку чи шахти різна. Друге кожний котел чи топка на ТЕЦ конструюється і проектується під конкретний вид палива, з фізікохімічними властивостями. Ї якщо тимчасово не було доступу до наших шахт, везли з ПАР. А те вугілля інше, не антрацит. І доводилось підмішувати щось, щоб він горів. Поки українська влада і бізнес переподчиняли і шукали шляхи аивезення власного вугілля з ОРДЛО. А потім ще й блокаду придумали з редутами хто пам' ятає, бо не подобалось вирішення питання енергонезалежності і балансу. Чи без електрики гарно було б, як зараз без бензину і соляри?

Та довбойобам зеленим POHUY. У них ворог не Путін, Медведчук, Єрмак, Портнов, Смірнов і інше промовсковське кодло, а Порошенко.
 
+6
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%