Сообщение #2202572 Просмотреть на стене →

Ну і ще про тренд дня:
Завершуючи тему Українського громадянства Нєвзорову:

Хотів би нагадати, а молодому поколінню розповісти про те, що Нєвзоров, у 1997-му році, на гроші Боріса Бєрєзовского зняв фільм «Чистилище» про Першу Чеченську.

Для умовної «Галини Степанівни» я б цей фільм не рекомендував, навіть на 100-й день широкомасштабної війни, адже він ну дуже реалістичний і показує весь жах війни. Весь. Жах. Та для аналізу постаті Нєвзорова - він ДУЖЕ цікавий.

Всі ми знаємо, що в ЧРІ, за Джохара Дудаєва, воював підрозділ УНСО, яким командував легендарний Сашко Білий. І зараз, на нашому фронті є люди, які воювали там і яких маю честь знати особисто вже багато років. Теґати не буду - не треба.

Так от у фільмі Нєвзорова, УНСОвці показані як ті, хто розстрілює полонених росіян, це робить персонаж «Володя», а ще складають трупи наспівуючи із жахливим акцентом «Думи моі думи, ліхо мєні з вамі»...

А ще там є механік-водій російського танку. Українець. Маленький, з комічною зовнішністю та суржиком, який всього боїться.

Та головний персонаж - це командир того танку, також Українець - Ігор Григоращенко, безбашенний та безстрашний вояка, якого наприкінці фільму, пораненого, без руки та ніг, «дикі» Чечени прибивають до хреста, а він в цей час повторює свій позивний - «Коробочка-2»...

І от дивлячись на прибитого Григоращенка, російський полковник «Сугроб» каже, щоб його іменем бійці назвали синів.

Себто: головний позитивний герой фільму Українець, який загинув за РФ, хоч і мав у екіпажі Українця-боягуза, і протистояв Українцям, які виконували «чорну роботу».

Як вам оксюморон, на 100-й день широкомасштабної війни з РФ? Як вам обраний момент надання Нєвзорову Українського громадянства?

До речі, ті Чечени, яких він зобразив як дикунів - сьогодні воюють за нас в складі батальйону Шейха Мансура. Мрію про їхню зустріч
Погляд Приходька
 
+2
Последние новости
Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо" Олег ШЕЛАЄВ: "Динамо" шукатиме свої шанси з "Шахтарем" в контратаках" Роберто МОРАЛЕС: "Динамо" суттєво оздоровилось з приходом Шовковського" Александр Сопко: «Тактика «Шахтера» на матч с «Динамо»? Донетчане играть вертикально не очень любят и не очень умеют» Олег Федорчук: «В матче «Шахтер» — «Динамо» мы сможем оценить перспективы нашей сборной на Евро-2024» "Очна дуель Судакова та Шапаренка додасть інтриги": Кучер зробив прогноз на матч "Шахтар" – "Динамо" Не вміють програвати. Лідер "Динамо" U-19 показав, які непристойні жести йому демонстрували вболівальники "Шахтаря" Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "В матчі "Шахтар" – "Динамо" визначиться доля чемпіонства"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%