Сообщение #2202531 Просмотреть на стене →

Сунь Цзи 2.0
@necyryl

Керівник оборони Сєвєродонецька геній.

Кожна війна народжує своїх геніїв. Героїв та асів ми вже маємо, певно шо настав час для появи на сцені стратегічних геніїв. Оборона Сєвєродонецька і Маріуполя буде сотні років вивчатися у всіх військових закладах світу.

Окрім цього хочу нагадати, що під час війни кар'єра військових пришвидшена. І вже зовсім скоро ми почнемо дізнаватися про сержантів і лейтенантів, які показали геній управління підрозділами на тактичному рівні.

Взявши до уваги невмілість русні в вуличних боях, дехто прийняв важливе рішення, затягти росіянські війська у місто і втягнути у важкі вуличні бої. Маючи перевагу в знанні місцевості, підготовлених позиціях а також заготовлених запасів всього ЗСУ нівеліювали перевагу противника в артилерії та авіації. Ситуація нагадує Сталінград і війська Паулюса, які виявилися зовсім не готові до важких вуличних боїв, і не змогли реалізувати перевагу в артилерії та авіації.

Знаєте, що буде, якщо русня почне стягувати туди максимум сил, щоб довершити захоплення Луганської області? Вона послабить інші ділянки фронту, що призведе до локальних контрнаступів ЗСУ.

Так ось вам предікт на таку ситуацію - русня відмовиться залишити Сєвєр, і повторить судьбу угрупування Паулюса.

Звісно на жаль це найпозитивніший сценарій, і треба бути готовим до відходу з Сєвєра, проте я хочу, щоб ви знали, ця побєда для них буде Піровою.

Окрім того, я вважаю, що рф зібрала ударний кулак в Сєвєроднецьку. І знаєте, в'їбати по такій силі це блять треба такі яйця мати шо я їбу.
 
+9
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%