Сообщение #2200598 Просмотреть на стене →

По ситуації на фронті.


Якщо коротко, то важко. Населені пункти я називати не буду, ви їх краще за мене знаєте. Але, - і це важливий момент, - це "важко" було прогнозовано досить давно навіть такими оленями, як ваш покірний. Я вже не кажу за наш ГШ.


Причина проста: всі в курсі вже мабуть, що наша війна - це війна артилерії. Так от станом на пару днів тому проти нас працювало по всьому фронту: ствольної арти – 1526, РСЗВ – 671 та ОТРК – 66 одиниць. Це без врахування російських крилатих ракет, які формально теж відносяться до ракетно-артилерійського озброєння.


При цьому у нас на всю країну цього самого ракетно-артилерійського озброєння станом на початок війни було до 1800 одиниць. І то, це якщо рахувати разом з системами, які не сильно впливають на хід бойових дій типу "Рапір". Тож, наскільки мені відомо, зараз на кожній ділянці фронту русня переважає нас в арті в рази, - від 2 до 6-7, хоча останнє і виглядає малореалістично.


Де тут позитив? Все просто: навіть при такій місцями катастрофічній перевазі ми лише деінде потроху відсуваємось, розмінюючи територію на час та життя бійців. А час грає на нас: союзники повільно, але все швидше і швидше починають закривати наші потреби в озброєнні та БК.


Станом на зараз кругом-бігом нам поки напередавали лише під 150 різноманітних 155мм артистем і то ми вже маємо цікаві результати. Але-ж процес іде безперервно 😎


Я не думаю, що хтось з нас дізнається, що ми вийшли на партитет по арті з росіянами, - точна кількість арти є і буде держтаємницею, - але повірте - ви це відчуєте.


Тож підібрали соплі, зібрались і працюємо. Все буде Україна 🇺🇦🇺🇦🇺🇦


--
Микола
https://t.me/kolyakiller
https://twitter.com/mstryebkov
 
+1
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%