Сообщение #2197970 Просмотреть на стене →

Roman Burko

Вчора InformNapalm попереджав про підготовку інформаційно-психологічних провокацій із використанням полонених, яких завезли до Маріуполя. Сьогодні вранці вже почалися перші спроби російських пропагандистів створювати фейкові інфоприводи нібито зі здачею у полон та виходом із "білим прапором" з Азовсталі.

Один з аналітиків InformNapalm висунув припущення, чому військово-політичне керівництво РФ вирішило форсувати таку психологічну операцію саме зараз і в таких масштабах.
Раніше родичі українських військовослужбовців, які тримають оборону на Азовсталі, звернулися до всіх лідерів світу із закликом вплинути на Путіна, щоб стала можливою процедура екстракшн. Також рідні військовослужбовців звернулися до президента Туреччини Реджепа Ердогана та Голови КНР Сі Цзіньпіня.

Реджеп Ердоган та Сі Цзіньпінь – це ті лідери, думка яких для Путіна має значення. І якщо з Туреччиною РФ періодично натягнуті відносини, то Китай Росія вважає своїм головним геополітичним партнером і союзником. Тобто Путіну треба показати, що хоча б якісь дії у відповідь на запити цих лідерів буде реалізовано. Щоб вирішити питання "Азовсталі", росіяни роблять в ці дні необачні останні кроки, інакше ситуація може змінитися і стати черговою перемогою України, а цього Путін не може допустити. Тому і перевезли в Маріуполь таку кількість полонених військових і цивільних людей, яких планують представити як "захисників Азовсталі, що здалися". При реалізації цього сценарію російське керівництво очікує отримати множинний ефект, а головне - випередити тиск Китаю, від якого залежить режим Путіна. Мовляв, "Сі збирався попросити, але вони вже самі здалися, тому питання можна вважати закритим". Водночас РФ планує виграти час, щоб вирішити питання "Азовсталі" у тому числі й з використанням отруйних речовин. Тому всі лідери світу не повинні вірити жодним російським постановкам, якого масштабу вони не розігрувалися б, а продовжувати тиск на Путіна та його оточення з вимогою провести процедуру екстракшн.
 
+2
Последние новости
Тарас Михалик: «Буду болеть за «Динамо», но «Шахтер» уже своего не упустит» "Динамоманія" в Телеграмі! Блогер: "У "Динамо" нарешті з’явився на матч зі "Шахтарем" принаймні один резервіст" "Сумнівів у цьому залишилося мало". Хавбеку "Динамо" пророкують місце у старті збірної України на Євро-2024 "Шахтар" - "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Йожеф САБО: "У "Динамо" Шовковського дуже хороша ігрова дисципліна, за її рахунок вони багато перемагають" "Шахтар" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Одна зміна у стартовому складі від Ігоря Костюка Олександр Поздєєв - про 0:1 з "Зорею": "Колос" грав набагато краще в плані балансу в порівнянні з матчем проти "Динамо" Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%