Сообщение #2185816 Просмотреть на стене →

🔴 Ось така казочка від Георгія Тука

Без додаткових подробиць.
Розповіли мені сьогодні таку казку.
Казка.
В одному королівстві тривала війна.
В армії та в суспільстві великою популярністю користувався воєначальник, який керував військом.
Все б нічого, але придворним Короля дуже не подобалась така популярність Генерала: самим талановитим, самим непереможним, самим-самим може бути виключно Його Величність Король!
Для початку, Королівський Балабол почав розповідати подданим, що Генерал - є генерал. Але (!) королевство рятує не стільки Генерал, скільки Король. Адже, це саме Його Величність не втік, а мужньо та сміливо залишився в столиці королівства. І, це саме Його Величність Король розпочав переговори з Королем орків, аби десь посередині домовитись! Це і є справжня мудрість Його Величності!
Ну, не дуже це вплинуло на сприйняття Генерала в суспільстві.
Тоді Королівський Піарник почав писати патріотичні тексти і навчати Короля їх читати виразно та емоційно: ми покараємо, ми знищемо, ми переможемо! Король швидко навчився. Навіть дехто почав його називати Король Зілізні Яйця! Але, це вплинуло, здебільшого, на інших іноземнів королів, які (якщо щиро) особливою сміливістю не хизувались. І, лише на певну частину подданих. Повага до генерала та до армії залишалась неймовірно високою.
І тоді за справу взявся Королівський Канцелярист. Зібрав він нараду наближених: що робити?
От і вирішили придворні сраколізи позбутись популярного Генерала…

Не задавайте жодних питань - це ж лише казка.
p.s. Хочу вірити, що моя публікація цієї казки, можливо, пригальмує завзятих сраколизів і казка так і залишиться казкою.
 
Последние новости
Тарас Михалик: «Буду болеть за «Динамо», но «Шахтер» уже своего не упустит» "Динамоманія" в Телеграмі! Блогер: "У "Динамо" нарешті з’явився на матч зі "Шахтарем" принаймні один резервіст" "Сумнівів у цьому залишилося мало". Хавбеку "Динамо" пророкують місце у старті збірної України на Євро-2024 "Шахтар" - "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Йожеф САБО: "У "Динамо" Шовковського дуже хороша ігрова дисципліна, за її рахунок вони багато перемагають" "Шахтар" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Одна зміна у стартовому складі від Ігоря Костюка Олександр Поздєєв - про 0:1 з "Зорею": "Колос" грав набагато краще в плані балансу в порівнянні з матчем проти "Динамо" Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%