Сообщение #2170735 Просмотреть на стене →

Andrey Ulitskiy
11 квітня о 18:58 ·
Шановні кияни та мешканці звільнених областей, що повертаються!
🔸За час повномасштабної війни та вашої відсутності, місто змінилось.
🔸Ми щиро раді, що ви змогли виїхати, вивезти сім'ї, діточок та перечекати це жахіття в беспечному місці, але місто змінилось.
🔸Ми розуміємо, що покидати свої домівки і їхати - це не для кожного і це певний треш для психіки, але і психіка міста змінилася.
🔸Ми вас розуміємо (ба більше підтримуємо), але і для вас, важливо зрозуміти, тих, хто залишився по ряду причин, бо місто змінилося.
➕Для нас важлива підтримка тиші. Наскільки це можливо.🙏
➕Гучна музика з вікон ваших домівок та авто, вкрай недоречна, особливо якщо це якийсь Моргенштерн. "Ой, у лузі червона калина", сприймається максимально позитивно, але знову ж таки...не постійно гучно.
➕Нажаль, зарано знято заборону на продаж алкоголю, нам ДИКО бачити п'яні тіла, що хитаються по вулицям з пляшками в руках.
Пийте, знімайте свій стрес, але так, щоб вас не було видно. Як і кінцевий результат, ваших "знімань стресів".
На днях, п'яна компанія з 8 чоловік і собаки, вирішила у дворі весело щось святкувати. 10 хвилин і 3 екіпажі поліції, визвані місцевими жителями, повезли їх у витверезник під аплодисменти тих самих жителів. Собачку не пожаліли і теж забрали🤷)
➕Ми просимо без нагальної потреби не сигналити на дорозі і не вести себе агресивно. Це вже викликає підозру до водія і нічим хорошим не закінчується.
➕Ми почали довіряти поліції, яка гідно себе показала за цей, не легкий час. Тому, люди будуть їх викликати, навіть тому, що ви підозріло себе ведете.
➕ Комендантська година - це закон. Ні, не можна його порушувати. "Та я тут тільки перебігу", теж не катить. Спробуйте вигулювати хвостиків ДО цього часу.
Відсутність людей на вулицях - це не забаганка. І не дурість. І ви мусите виконувати ці, не важкі правила.
➕Не гримайте дверима. Гучно не розмовляйте і не кричіть. Просимо!
➕ Слідкуйте за авто. Якщо спрацювала сигналізація, якнайшвидше спробуйте її відключити.
➕Турбуйтесь про сусідів.
➕Розраховуйтесь, за пенсіонерів на касах магазинів! Так, це такий крутий тренд, який тепер підтримують усі.
➕Якщо ви дістали свої круті авто, будьте готові до прискіпливих оглядів. ТРО срати на ваші корочки, статус, тощо.
➕Багато є претензій до ТРО, але ви їм підкорюєтесь. Вічливо спілкуєтесь і не ляпаєте зайвого.
➕ Швидка на дорозі, важливіша за воскресшого Христа. Це завжди було важливим питанням, але зараз - Над-Надважливо.
➕ Комунальні служби, земний їм уклін, підтримували чистоту міста в найскладніші дні, під обстрілами. Ми високо цінуємо їх працю і викинуту бумажку повз смітник, можемо запхати вам в сра...в рота.
➕Якщо ви мужньо "воювали" в Івано-Франківську, то не слід повертаючись, носити піксель. Мурашник людей,що залишились, добре знає, хто де був.
➕Особиста рекомендація. Спробуйте стримати емоції, розповідаючи, як вам було важко за кордоном, бо вас поселили вчотирьох, в один номер. Ми розуміємо, як це важко. Ми розуміємо, як ви виснажились в дорозі. Як вас погано кормили, ми теж розуміємо. Але рівень "розумінь" у всіх різний, можна і пиздяків вихватити.
І запам'ятайте. Ми і справді, все розуміємо. Тому, чекаємо розуміння від вас.
Місто змінилось, змінились люди. Ми ходимо по сусідам, питаючи чи щось треба. Ми платимо за пенсіонерів, ми будемо боротись з усіма проявами бидла, якого нажаль вдосталь.
Ви повертаєтеся в свої, але зовсім інші міста, тому спробуйте не порушувати правил людяності. ©️, С.Олішевська
 
+8
Последние новости
Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть» Колишній нападник "Динамо" Назарій Русин може повернутися до Прем'єр-ліги Илья Забарный: «Большое спасибо за эту награду» Прем'єр-ліга привітала "Динамо" із 97-річчям
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%