Сообщение #2166967 Просмотреть на стене →

Скільки ж іще підарасів у нас ..

Невеличка розповідь про те як буває…
Цими днями наш водій, пан Роман, поїхав в черговий рейс на польську сторону в містечко Корчова. Був там вже не один раз і добре знає то місце. Поїхав з метою перевантажити з німецького буса в наш дуже корисні речі для наших захисників та перевезти до Львова волонтерку Тетяну та німця, який також їхав в Україну.
Для розуміння - місце, де здійснюється перевантаження, досить жваве. Там купа волонтерів і просто різних людей, які перевантажуються, тощо…
Дочекались наших німецьких колег і почали перевантажувати. Тут слід зазначити, що пан Роман - людина літня (має право перетинати кордон) і абсолютно щира в своєму бажанні допомогти своїй країні. А проблема щирих людей в тому, що вони чекають щирості від всіх інших… і ось, підійшли якісь хлопці, нібито волонтери і запропонували допомогти. Пан Роман, звісно ж, сподіваючись на щирість цього бажання, з радістю погодився. Все, нібито, чудово закінчилось і всі втомлені приїхали до Львова.
Вже зранку, наші хлопці стали перевантажувати всі ці вкрай корисні речі і наш німецький колега помічає - відсутні 2 рюкзаки і п’ять шоломів! Всі в шоці, Ганс взагалі увійшов в прострацію… одним словом - фіаско! В рюкзаках було гаджетів на суму більше 3 тис євро…
Перший шок пройшов і почавши прокручувати всі події - наша команда прийшла до висновку що проблема могла статись під час перевантаження. Стрибають в машину і назад в Корчову! Знаходять цих «волонтерів» і просять ледь не на колінах повернути… ті, звісно: та ви що? Як ми могли? І т.д.
І тут відбувається те, що в Україні, нажаль, в таких випадках адекватній людині в голову не приходить! Спрацьовує європейське мислення: є факт порушення закону - необхідно звернутись в поліцію!
І тут неможливо не захоплюватись роботою польської поліції! Закон один для всіх! І немає значення, що ти Українець а злочин скоїв громадянин Польщі. Хлопці приїхали, оперативно отримали доступ до камер, виявили всіх «волонтерів», що приймали участь в цьому злочині, затримали всю групу і виявили місце зберігання крадених речей! Повнісінький бус!!! І все це відбулось на протязі 1-го дня!
Я особисто дуже втішений, що майже всі вкрадені речі повернуті (поки не змогли знайти 2 шоломи), а ще більше з того, що ця зграя більше не зможе красти те, що люди інколи купують на останні гроші, те, що рятує життя нашим воїнам …
Мораль така: будьте пильними і не переставайте вірити в силу правди! Правда завжди переможе!
 
+9
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%