Сообщение #2166725 Просмотреть на стене →

Просто підбірка фактів для "неначасників".

Факт 1.
Ніхто із тих, хто зараз критикує ЗЕлю – не закликає до повалення влади, не закликає захопити Верховну Раду та Офіс Президента, не закликає скинути ЗЕлю, і поставити іншого президента чи в.о. президента. Просто наводять факти проколів зеленої влади, наводять факти неправильних дій, лозунгів, чи критикують інформаційні вкиди від зеленоботів.

Факт 2.
Реально, росії та пуйлу начхати на українців. Від того, що якась частина українців критикує ЗЕлю, чи від того, що ніхто не буде критикувати ЗЕлю – нічого не зміниться. Їм начхати на населення України, і на позицію українців. І їм було начхати раніше, пуйло зажадало повоювати в Україні – і почало повномасштабне вторгнення. Ніяка позиція українського народу ніяк не вплине на пуйла, не примусить закінчити війну. Тому теза що "критика влади на руку окупантам" – брехня. Вони розбомблять свій воронєж та ростов, звинуватять Україну, і продовжать війну, якщо їм знадобиться якесь "виправдання". Причинно-наслідкові зв'язки тут саме такі, Причина – це бажання захопити та підкорити собі Україну, і все.

Факт 3.
Критика влади заборонена якраз в рашці, північній кореї, бєлоруссії, казахстані. В повністю відірванних від цивілізації та демократії країнах. І нєфіг нам опускатися до їх рівня.

Факт 4.
Критика влади – це інструмент контролю її діяльності. Зараз критикують Байдена за слабку позицію проти пуйла – і це є примусом до більш активного тиску, більш активних реакцій проти рашки. Критика влади ЗЕлі наразі виконує функцію контролю за так званими "перемовинами" з путінстаном, щоб ось наше ЗЕ не примудрилося погодитися на позаблоковий статус України, на другу державну (російську) мову в Україні, на здачу Криму та ОРДЛО. Суспільний резонанс, у вигляді критики – це стримуючий фактор, який не дозволяє ЗЕлі піти на поступки, які можуть зруйнувати Україну. Критика влади – це механізм боротьби із провладною пропагандою, яка намагається зараз проштовхнути прийняття позаблокового статусу.

Можете додати і свої факти.

Upd.

Факт 5
Теза типу "критика влади негативно впливає на рейтинг влади в міжнародній політиці, негативно впливає на боротьбу на міжнародній арені" – помилкова. На міжнародній арені ми не ЗЕлю маємо піарити, а закликати до боротьби із окупантом, просити допомоги у цій боротьбі. В цивілізованому світі це норма, коли владу критикують, присутність чи відсутність критики влади не буде впливати на боротьби України на міжнародній арені, тому що проукраїнська опозиція закликає міжнародних партнерів про допомогу у боротьбі з рашистами, а не про піар ЗЕлі.
 
+10
Последние новости
"Це можна вважати результативною помилкою арбітра". Журналіст прокоментував епізод з пенальті у матчі "Шахтар" - "Динамо" Журналіст: "Я не зовсім розумію, чому проти "Шахтаря" не вийшов з перших хвилин Ярмоленко" "Треба платити гроші, тут нічого не зробиш". Журналіст висловив думку, які позиції варто посилити "Динамо" "Шахтар" – "Динамо" – 1:0: числа та факти Із чотирма гравцями "Динамо". Стала відома заявка юнацької збірної України U-17 на Євро-2024 Игорь Беланов: «Динамо» заставило «Шахтер» обороняться, что в чемпионате очень мало кто может себе позволить» Александр Бабич: «Шовковский понял ошибку, Ярмоленко изменил игру, но «Динамо» потеряло «золото» раньше» Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%