Сообщение #2165629 Просмотреть на стене →

Cy
Anton Shvets
23m ·
Не буду вам нічого писати про оточення чи там напівоточення та котли під Києвом. Не на часі, вважаю. Подивимося як воно буде, та докладемо зусиль щоб було.
Але. Скажімо так.
Є плюси. Вороги наші під Києвом в основному це залишкі мотопіхоти та танкістів плюс арта. Ну танкі та арта, то зрозуміло. З Нлавом чи РПГ заманаєшься за ним бігати, тому працює наша арта. А ось мотопіхоти дуже не люблять відходити від своїх коробочєк, і як результат від доріг. Навіть кадирівці з тих хто кваліфікований - також мотопіхоти. Більшість з них не застала ТУ війну, яка була по лісах та горах. Це розвʼязує руки всім нам, якщо ви зрощзуміли про що я.
Оперативна ситуація зараз дозволяє багатьом організаціям з есхатологічного "лісу Колумбета" завдавати добро окупантам дуже регулярно і вже не тільки так як раніше. Не тільки силами гур та спн. І прям набагато регулярніше ніж тиждень тому. Від чого окупанти есхатологічно страждають. Та дзвонять домой, щоб бути точно впевненними, що напіжжених в цивільного українского населення відеокарт вистачає аби окупити "камандіровку".
Але вивезти награбоване зможуть не всі. Не всі.
Завдання у багатьох українских підрозділів дещо змінилися, тому виникли нові потреби, про які, на жаль, зараз ще не часі розповідати. Але потреби від цього не зникають.
Про що модна розповідати.
Ворог активно використовує розвідку. І толково. І застосовує арту. Високоточку дуже толково застосовує, звичайну арту не так ефективно, звісно, але також прилітає. Тому що в них є достаньо ефективні розробки(перепрошую, але в мене без шапкозакідонства). Це і БПЛА про які я вже писав і які заманали в корягу. І хз що з ними робити. Це і РЕБ - здається під Києвом працює Красуха і не одна. Як результат навіть якщо вдається обійтись без втрат людей - ворог постійно развалює тачки артою та мінометами та краде або розбиває коптери. Вороги глушать звʼязок, рації до того ж пеленгуються, коротше проблем вистачає.
Але українских захисників це не зупиняє. І не зупинить.


На півночі Києва доволі складно. Через купу БПЛА і РЕБи, але рухаємось
 
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%