Сообщение #2165342 Просмотреть на стене →

"Війну не виграти без наступальних озброєнь, без ракет середньої дальності, які можуть бути засобом стримування. Однак нам це не дають. Як не дають винищувачів. Нас не хочуть бачити в НАТО." - заявив Єрмак.

Я хочу нагадати: станом на квітень 2019 ОТРК Гром-Сапсан вже був у стані готовності до випробувань. Якби в нас зараз були ракети Гром, які літають на 500 км, ЗСУ прекрасно змогли накрити всі аеродроми, з яких працює авіація рф. Це і було б закритим небом над Україною.

Але після зміни влади в 2019 році "хтось" в оточенні Зеленського першим же кроком зарізав нашу ракетну програму.
І тепер наші ЗСУ мають лише Точки-У. Але Точка-У літає всього на 120 км, а тому ми дістати ворожі аеродроми не можемо. Наші героїчні ракетники навіть з Точок зуміли накрити Міллєрово, і зробити Чорнобаївку, але якби країна їм дала ракети з дальністю ураження 500км, це була б Чорнобаївка помножена на тисячу.

Так от. На 28 день війни Зеленський так і не дав відповідь: а що ж з тими людьми, які зарізали наші ракети? Оцінки їхньому провалу дано не буде?
Ок.
Тоді виходить, нас закликають єднатися навколо цих упирів. Які тепер оговтались і почали хітренько перекладати свої провальні результати на союзників України. І закликають нас робити це разом із ними.

От тільки мені забити баки не вийде. Бо в 2019 році я саме про це попереджав перед другим туром: першим же ділом агентура скасує фінансування ракетного комплексу Гром. Саме це в 2012 році зробив громадянин росії на посаді міністра оборони України в уряді Януковича.
Саме це ми і отримали зараз.

Зеленський мусить показово покарати відповідальних за рішення скасувати фінансування ОТРК Гром, РК Нептун, Вільхи-М. Інакше це все шахер-махер.

Джон Смит

Дада. Покарає. Як Абрамовича.
 
+5
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%