Сообщение #2164908 Просмотреть на стене →

Cy
Антон Колумбет
41m ·
На Київщині повноцінне Дике Поле. В одному лише невеличкому лісі під селом, за яке йдуть бої, нарахував - ЗСУ, НГУ, тероборона, поліція, декілька славетних добробатів, ГУР, СБУ, якісь загадкові спєци з дивними калашматами та просто мутні тіпи зі зброєю.
Вся ця двіжуха невпинно переміщується, вступає в бій та виходить з нього, когось привозять, когось увозять, і всі періодично намагаються намутитись зброєю у ворогів або союзників.
Зв'язку немає ні в кого і ні з ким, єдине командування мішпухи якщо десь і існує, то все одно нічим особливо не командує, координація слабонереалізуєма - варто домовитись з кимось про спільні дії, як через декілька годин знаходиш на його місці іншого.
Ліс систематично піддається істеричним обстрілам противника різного ступеню інтенсивності і успішності, від чого всі розбігаються а потім збігаються заново в нових конфігураціях.
При спробах супротивника зайти в село його знищують, а потім мутні тіпи біжуть під вогнем і збирають трофеї вимазучись в крові. Хтось пре російські каски, хтось фоткає трупи, хтось пише бойові донесення.
На три російські бехи виїхав танк, роздовбав їх і поїхав кудись. Охуївшу піхоту накромсали з трьох боків невстановлені особи. Чий це був танк, де він взявся і куди дівся не зміг відповісти ніхто.
Єдина ідея, яка мов наріжний камінь об'єднує всіх - вбивати.
Це Козаччина. Це той самий вітер з Холодного Яру, в якого відсутній центр координації та постачання - звідки всі ці люди беруться, де вони озброюються і куди діваються не знають навіть вони самі.
В жодній військовій академії світу не вчили як протистояти подібному.
Добро пожаловать в ад.
 
+13
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%