Сообщение #2163574 Просмотреть на стене →

Паша К. Кашчук

Друзі, якщо раптом вам в якийсь момент здається, що у нас все йде погано, то знайте, що ситуація зараз багато в чому краще, ніж очікували навіть оптимісти ще десь тиждень тому.
Так, війна - це жахливо, але давайте вже приймемо цей факт за точку відліку і будемо радіти перемогам, робити все задля досягнення мети.
Якщо ви вже змирились з тим, що досягнем ми їі не за пару днів, то чому б не відмічати проміжні досягення? От наприклад зовсім скоро матимемо першу соточку збитих літаків.
Особовий склад рахувати як на мене не дуже цікаво, бо це для них все одно що паливо - ще накачають.
Знаю, що багато хто сумнівається в підрахунках. На скільки реальні ті 14200 200-х довбнів? Певен, що якщо рахувати 200+300 десь так і є, а може й більше. І не будемо забувати, що 300 це для нас навіть більш корисно - це деморалізація інших, це зусилля на евакуацію (якщо вона є звичайно) це койкомісце, витрати рублів і в кінці кінців - найкращий канал донесення деморалізуючої інформаціі в глиб немитої. А що таке 200? Ота одірвана срака (ви ж всі вже бачили?) яку скинуть в кювет, присиплять землею і забудуть, а мамкє скажуть - «десь дівсь».
Кожного дня в наш повітряний простір залітає більше десятка ворожих літаків, зазвичай 1-3 не повертаються. Оце цікавіше, бо льотчики у них - це шось трохи більше ніж низовий гарматняк. Вони вже точно знають свою статистику і маю надію зовсім скоро почнуть саботувати.
Ракети в них також закінчуються, і вже мабуть подумують застосовувати НЗ, що оголить сраку перед Китаєм.
Ми ж на днях вже отримаємо перші партії ПВО від партнерів.
Так, задля збереження особового складу ми деінде тимчасово повільно відступаємо завдаючи одночасно великих втрат ворогу - в стратегічному плані як на мене це виправдано, бо з такими темпами «бліцкригу» орки швидше закінчаться ніж кудись дойдуть.
А останніми днями наші хлопці навіть повернули собі ініціативу на багатьох напрямках і пішли в контрнаступ.
Весь цей мій оптимізм захмарює лише одне - втрати цивільного населення, та ситуація в окупованих містах і селах. Ось тут мені нажаль нічим вас заспокоїти, це дійсно жах війни. Жах за який ворог відповість і вже відповідає.
Багато хто боїться подумати і запитати - а які ж втрати у наших воїнів?
Так вони є, вони не малі, бо це війна, але вони дійсно багатократно менші ніж у ворога, і навіть ніж у часи активних сутичок в 2014-2015. І перестаньте жаліти загиблих воїнів. Вони вмирають героями свідомо захищаючи батьківщину і рідних в святій вітчизняній війні. Без всяких «але» і «не все однозначно», на своїй землі, а не десь далеко «в інтєрєсах отєчєства». Вмирають зупиняючи ворога і завдаючи несиметрично більших втрат.
Яку б ще смерть обрав би собі справжній воїн?
Перестаньте жаліти і робіть все щоб їх смерті не стали марними. Щоб вони стали безцінним вкладом в побудову оновленої нації і нової країни, яка подбає і про сімї героїв і про їх світлу память.
Чи переможемо ми? Ми вже перемогли і це не пусті слова. Зараз мова йде лише про те як закінчиться ця війна.
Посміхніться будь-ласка просто зараз!
Обіймаю!
 
+9
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%