Сообщение #2162551 Просмотреть на стене →

Про справу ДБР /ФСБ проти Пашинського по якій проходимо і ми зі Стугною скажу ще кілька слів. Нас звинувачують в тому, що москалів по всій країні б'є зброя, яка була виготовлена на експорт. Однак за це Пашинському взагалі то треба давати орден, а мені медальку.
Розказую, було виробництво КБ "Луч" в Малині. Коли зелена влада сповідувала ідею просто перестать стрілять КБ "Луч" залишилося без замовлень МО і працювало на експорт. Перед війною склади були заповнені ракетами Стугни, Корсара і Вільхи. Зараз виробництва в Малині вже не має, склади рознесені вщент ракетними ударами.
Але москалі запізнилися - рознесли пусті склади. І все через Пашинського. Це він організував евакуацію ракет, які передані ЗСУ та іншим бойовим підрозділам.
Я також особисто вивозила ракети. Двічі робила ходку на електромобілі, в першу ніч війни, щоб оперативно доставити перші ракети щоб зупинити танки під Іванковим , а потім ще одну ходку вже перед знищенням складів. ТОДІ вже ворог був поряд, пам'ятаю міст перед Малином який треба було проскочити, розтріляний там автомобіль і вбитих поліцейських...А в мене 20 ракет в електромобілі, треба було проскочити кров з носу. А вантажила я їх як - вночі- обстріл поряд, 30 кг кожна ракета - я особисто їх тягала. І це не даремно, саме привезені мною ракети били танки в бою під Броварами- там до сих пір валяються залишки путінських консерв.
Але то дрібниця птрк. Головна заслуга Пашинського - "Вільха"...Він організував вивіз ракет зроблених на експорт перед сами бомбардуванням, забрав пускову з Шепетівки...Зібрав все до купи і передав зСУ. Все це власною ініціативою, силою волі та авторитетом...без повноважегь. Інакше все би пропало...І щоб ви розуміли, багато кадрів знищення колон військової техніки, особливо під Ірпінем, це не Байрактар це Вільха...Недороблені ракети теж забрані і дороблютьчя в таємному місці, ще Вільха буде бити нечисть...Ракети Нептун вже на бойовому чергуванні...Те що не змогла зробити розвалена "очами путіна" за два роки оборонка, було зроблено кількома людьми без посад, просто на коліні. Бо головне не папірці, а результат - захист країни! Тому сподіваюся завтра цей абсурд буде припинено.
Прошу одне, зебобіки, не заважайте, бити москалів експортною зброєю.Не буде нас, москалі до вас доберуться і не пожаліють. Зрада потрібна кожному, а зрадник нікому...А я в свою чергу обіцяю, що не буду нагадувати, що мені доводиться стріляти танки на дорогах, які ви для них, танків, збудували, коли забрали зарплати з армії, забрали гроші з оборонки, два роки не фінансували виробництво Стугн, Копсарів, Вільхи...І саме тому мені доводиться воювати експортною зброєю... А ДБР хай йде туди куди пішов російський корабель...Зараз не до вас. А ось після війни я це ДБР власноручно посаджу, коли стану генпрокурором
 
+7
Последние новости
"Дякую за цей дивовижний сезон". Легіонер "Динамо" поділився враженнями від чемпіонства у Греції Футболіста "Динамо" вдруге поспіль визнали найкращим в Україні у категорії U-21 "Були конкретні претензії до лайнсмена". Журналіст назвав причини походу Вернидуба до суддівської кімнати після матчу з "Динамо" Журналіст припустив фейл, відправивши до "Карпат" іншого гравця "Чорноморця": до Львова перейде екс-хавбек "Динамо" ЗМІ: Скандалами з матчу чемпіонату U-19 "Шахтар" - "Динамо" займаються КДК й Комітет етики та чесної гри «Результат матча с «Динамо» — не по игре. И есть вопросы по пенальти», — полузащитник «Кривбасса» Виталий Пономарев: «Рух» не будет специально настраиваться на игру с «Динамо» Илья Забарный: «Спасибо за сезон! Следующая остановка — Евро!» Іспанські ЗМІ описали гру Довбика, Циганкова і Яремчука: що журналісти зрозуміли з українського дербі Журналіст: "Головне, що пенальті у матчі "Динамо" - "Кривбас" не вплинув на жодні турнірні позиції"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%