Сообщение #2151391 Просмотреть на стене →

Cy
Прайс Тайм
Ми стоїмо 15 днів. Більше двох тижнів, проти "другої армії світу"))

З кожним днем ми все більше сміємось. Пройшли стрес і страх. Ми ще впевненіше стоїмо на ногах, тому що укріпляти оборону легше ніж розвивати наступ там, де вже всі сили кинуто, а лінії залишаються на місцях.

Важким зараз залишається позиція тільки Маріуполя, але і там може все перевернутись, тому що ворог не контролює території. Запам'ятайте - за два тижні війни, русаки контролюють ЛИШЕ ДОРОГИ! Не території, сЕла чи містА, а дороги, які ми відбивємо (наприклад, Макарів під Києвом).

З тяжкого Півдня з облогою Миколаєва ви скоро побачите ударний кулак для звільнення Херсону, я вам доповідаю ;)

Схід та Північ тримаються, а за оборону півночних рубежів та постійне знищення ворожої техніки командувач ОК Північ генерал Ніколюк удостоєний звання Герой України! Однозначно заслужено та завжди вірив, що з такими командирами як Вітер - ми дамо просратись другій армії світу))

Київ - тільки сильніше окопується та міцнішає. 72 бригада Чорних Запорожців нарізає ворога постійно, без перебоїв та сну. Поки ворог не зникне з нашої землі - не заспокоїться ніхто!

По втратам ви і так більш меньш знаєте, але хочу акцентувати на двох аспектах. Ми зараз взяли напрямок знищення саме системи ППО (на фото одна з багатьох спалених Ос) та Тилового забезпечення (колони постійно горять на своїх зупинках, наприклад під Сумами одразу 10 бензовозів). Поки війська тримають стрій, позаду Сили Опору та Спеціальних операцій роблять свої справи тихо та жорстко, як вони і попереджали. Ніякого полону, тільки страх за сусіда, щоб той довше пожив, якщо відійде...

З останнього - знищено цілий дивізіон Точки-У, ми захопили море техніки (тільки сьогодні 10 танків, ЗРК та БТС - боєготові усі!), русаки здаються в полон та вішаються після новин з рідних боліт - долар по 300, а список закритих компаній вже в тричі більший ніж відкритих, що ще не зробили заяву про закриття занавісу над росією, для її повної блокади.


Таки точки, а не іскандери
 
+6
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%