Сообщение #2148827 Просмотреть на стене →

Ну от я так оцінив. + Ще по Ізраїлю красиво пройшовся. Бекав звісно, як завжди, без бумажки. Але загалом позитивно. Єдине, що кацапи пишуть, що є домовленності, крім коридорів, які потім потрібно вносити законодавчо і закріплять на високому рівні. Це або качають ситуацію, або щось труть по тізому. В що я більше повірю.

Прес конференція Зеленського для іноземних ЗМІ. Не дивлячись на моє особисте відношення до Зе, він знайшов правильний тон.
Очевидно, що західні лідери і так стрибнули вище голови в питанні санкцій щодо Росії і тепер хвиля котиться далі завдяки суспільствам країн союзників. Великі компанії, спортивні та культурні організації розривають співпрацю з РФ та росіянами завдяки цим настроям.
Лідерам та партіям союзникіа потрібен новий поштовх. Вони циніки. І в великій політиці так було, є і буде. А от люди орієнтуються на емоції. І емоційні, відкриті відповіді Зеленського на питання,які потім опублікують і покажуть всі медіа світу, зачеплять душі людей.
А люди це виборці. І якщо переважна більшість виборців буде підтримувати закриття неба, надання нам більше зброї, фінансів, нові санкції, а головне закриття неба над Україною - в демократичних країнах Європи та Америки влада не зможе ігнорувати цю вимогу суспільства не дивлячись на весь свій страх військового конфлікту з Росією.
Тим більше, що слова Зеленського, дуже гарно підкріплюють українська армія і народ. Знищивши міф про непобєдімую і лєгєндарную. Показавши, що російська армія - це необстріляний сброд з застарілим озброєнням, тактикою і бездарним командуванням.
 
+3
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%