Сообщение #2148821 Просмотреть на стене →

⚡️МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ

Увага! ВАЖЛИВО! Прохання поширити для всіх представників тероборони по Україні!!!
02 березня 2022 року ДРГ противника "оглядала", а реально - розвідувала блок-пости на південь від Києва, зокрема в районі Глеваха. Мали форму без нашивок звання і призвіщ. Представлялись військовою розвідкою, ВСП та НГУ. Пересувались на автомобілі Тойота Хай-люкс без номерів.
Вночі з 2 на 3 березня розстріляно блок-пост поблизу Василькова.
Також іншими ДРГ противника часто використовується захоплена на складах форма ЗСУ та НГУ.

Додаткові ознаки (до встановленого командуванням порядку перевірки) щодо підтвердження осіб.

1. Військова розвідка, ВСП та НГУ блок-пости не перевіряє блок-пости окремими "оперативними" групами. Перевіряють блок-пости їх командири за підпорядкованістю або уповноважені особи в їх особистій присутності.
2. Розмовляти тільки українською.
3. Перевіряєма особа або одна з них має електронний паспорт в Дія.
4. На військовій формі є фабрично виготовлена бірка з призвіщем, яка співпадає з документом, який має фото і засвідчує особу.
5. У водія є водійські права та техпаспорт/техталон ВСП на авто. Номери авто відповідають техпаспорту.
Осіб, які викликали підозру, додатково перевіряти, у випадку спротиву застосовувати зброю.
6. Можуть мати окремі елементи одягу червоного кольору (взуття, рюкзаки, шапку, рукавички тощо. Основний одяг чорний або темних кольорів. Ознака актуальна на кінець лютого місяця.

Утирки десь бомбонули магаз і дістали собі сімкарти. Їхні сімки (рашкині) у нас не ловлять. Попередньо у них лайф. Тому передайте по групам, що у разі коли вам телефонує невідомий номер будьте обережні і уважні. не тиліпайте язиком чого не треба. Раптом запідозрите щось неладне, повідомте своїх командирів. Є варіант, що такі сімки відключатиме оператор.

⚡️ МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ

📣ЗАПРОПОНУВАТИ НОВИНУ
🔥 ФАКЕЛ
 
+1
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%