Сообщение #2146240 Просмотреть на стене →

Гарне повідомлення з рідної Чернігівщини! В смт. Макошино, колишнього Менського району зайшла колона мотострілецької техніки в кількості 10 одиниць (якісь маленькі броньовики, місцеві не встановили марку). Поки намагався коректувати дії місцевих щодо заходів безпеки та що далі з ними робити та заливати запалювальну суміш надійшло повідомлення, що палити техніку не довелося.
Поки російські військові ходили по хатах (просили їжу) охоронців техніки зв’язали та розукомплектували частину техніки до стану не придатному для подальшого пересування. Звісно місцеві втекли, але хтось залишив записку наступного змісту на російській мові: «Пацаны. Вам пизда!! Місцеві партизани». Зв’язаних не вбивали (нажаль), та в полон не брали (бо поки не знають куди цей «фарш» здавати, але це питання зараз я скорегую, бо там є високий залізничний міст через річку Десна, поки долетять до води то є час декілька разів перед смертю обісратися, колись там в дитинстві ловив рибу, гарні були соми, сподіваюсь що після корегування вонибудуть ще жирнішими).
Вибачаюся за короткий відступ. Так от, повернулися всі інші та побачили що свої хоч і зв’язані, але живі, то спочатку зраділи! Але прочитавши записку на них напала якась «печаль», хотіли тікати, а тут знову «нежданчик», блядь, такий трапився! То гайок на колесах немає, то трамбльор зник з машин. Може хто знає для чого місцевим трамбльор? Кажуть що це така штука що гарно до уазиків підходить, але без неї їхати не можна.
Зараз ці підари зайняли кругову оборону, та не придумають що робити. До райцентру 15 км. Пішки, з урахуванням записки, обсиратися на кожному перехресті просто здоров’я не хватить. По переговорам рації чутно що підмоги ждати немає звідки. Бо ті з ким вони перемовляються очкують їхати. Але росіяни озброєні.
У кого будуть пропозиції що далі місцевим робити? (поради щодо штурму (місцеві без зброї), закидання запалювальною сумішшю, та інші «героїчні» дії – не приймаються. Все інше можно писати, але подумайте.
 
+2
Последние новости
«Он на одном уровне с Довбиком и должен играть в Европе», — Мирча Луческу о форварде сборной Румынии Григорий Суркис поздравил Николая Павлова с 70-летним юбилеем Николай Павлов: «Самое сложное решение в карьере? Когда я отказался баллотироваться на пост главного тренера киевского «Динамо» «Динамо» презентовало новую форму Українська вишивка та незвичні кольори. "Динамо" презентувало три комплекти нової форми ЗМІ: "Динамо" хоче отримати за Кендзьору 500 тисяч євро та ще стільки ж у разі виходу ПАОКа до групи ЛЧ "Динамо" та New Balance презентують нову форму на сезон-2024/2025 "Я вирішив обрати інший шлях". Колишній захисник "Динамо" відмовився повертатися в Україну Кількість червоних карток в матчах УПЛ "Динамо" та "Шахтаря" збільшилася до рекордного показника Сергей Ребров: «После матча игроки попросили меня выйти из раздевалки»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%