Сообщение #2142520 Просмотреть на стене →

Пока что по санкциям картина такая

1. Санкционный список Британии (заморозка средств и ресурсов):
• Gennadiy Nikolayevich TIMCHENKO (Group ID: 14181)
• Boris Romanovich ROTENBERG (Group ID: 14182)
• Igor Arkadyevich ROTENBERG (Group ID: 14183)
• BANK ROSSIYA (Group ID: 14177)
• BLACK SEA BANK FOR DEVELOPMENT AND RECONSTRUCTION (Group ID: 14178)
• JOINT STOCK COMPANY GENBANK (Group ID: 14179)
• IS BANK (Group ID: 14180)
• PUBLIC JOINT STOCK COMPANY PROMSVYAZBANK (Group ID: 14184)

То есть лучшие друзья Путина теряют все активы, 5 банков Московии под санкциями. Вдобавок Джонсон сказал, что это первый пакет, дальнейшие они будут обсуждать с союзниками.

2. "Еврокомиссия разработала проект санкций против около 350 депутатов Госдумы, которые одобрили признание "ДНР" и "ЛНР". Об этом пишет журнал Der Spiegel со ссылкой на источники. Имущество парламентариев в ЕС будет арестовано, а деньги на счетах заморожены. Самим депутатам запретят въезд в Евросоюз. Ожидается, что всего под санкции подпадут несколько сотен российских граждан и компаний".

3. Германия замораживает «Северный поток-2». «На данном этапе важно – кроме первоначальных санкций – предотвратить дальнейшую эскалацию и, тем самым, еще одну катастрофу. На это направлены все наши дипломатические усилия», – сказал глава немецкого правительства.

4. "Япония во вторник заявила, что готова присоединиться к Соединенным Штатам и другим промышленно развитым странам Большой семерки и ввести санкции против России, если президент Владимир Путин отдаст приказ о вторжении в Украину. Новые санкции Японии, которые дополнят санкции, введенные против России в 2014 году после оккупации Крыма, будут включать запрет на экспорт полупроводниковых микросхем и других ключевых технологий, а также ужесточение ограничений в отношении российских банков, сообщала ранее газета Yomiuri".

Ну, и ждем, что там США озвучит.

И не забываем главное: вся поддержка зависит от позиции Украины. Если Украина не будет драться за себя - нахиба оно вперлось всем остальным?

Сергей Стеценко

Герман Антонов: Персональні санкції, які впровадила Британія проти найближчих посіпак хуйла Тімченка та братів Ротенбергів, міцно пов’язані із блокуванням Північного Потока-2 Німеччиною.

Справа в тому, що кошторис газогону ПП-2 був вирахуваний у 2018 році у розмірі 17 млрд. долл. та мав орієнтовну окупність у 20 років. Хоча, деякі аналітики стверджують, що насправді не 20, а 120.

Так ось, фактично, уся побудова газогону була великою схемою money laundering , згідно якої гроші ВАТ Газпром освоювалися підрядниками «Стройгазмонтаж» (Ротенберги) та «Стройтранснефтегаз» (Тимченко). Чужі, як кажуть, тут не вештаються. А ці типи - лише гаманці свого лисого «другу» та «однодумця».

Таким чином, санкції, які вже поспішили назвати смішними, насправді дуже влучно вистрілили. І це лише на самому початку. Ну, а далі - ще щось смачненьке. Їж, падло, не обляпайся…

Borys Babin: Щодо свіжих британських санкцій.

Змушений дещо пояснити тим, хто не глибоко в "кримській" темі - чому сьогодні сталося саме так. І до чого тут Крим.

Нові оголошені британським урядом "санкціонери" Ротенберги збагачуються саме на Криму, і так саме банки, що потрапили під санкції, "Росія", "ЧБРР" та "Генбанк" протиправно працюють саме в Криму. Тобто нараз Джонсон не запроваджує, як і інші, нові "руйнівні санкції", а просто фіксує факт, новий крок РФ у порушенні міжнародного права. Типу як санкції Байдена на копанки окупованого Сходу.

Це не ті санкції які будуть накладені Великобританією у випадку масової ескалації. Просто Ротенбергам "не пощастило" сьогодні бути "хлопчиком для глуму".

Та не просто так британці обрали саме їх.
Отнюдь.
Цей вибір "малої жертви" є дуже витонченим розрахунком уряду Джонсона. Справа у тому, що саме Тищенко і Ротенберги з 2014 року крали сотні мільярдів на "бюджетних коштах" які РФ заливала до Криму. А вказані банки ці кошти в Криму крутили та з цього мали свій гешефт. Британці майже гарантоване "не помічали" "складання запасів" накраденого у "матрьошку" десь в лондонському Сіті, а тепер "зірвали куш" у кращих традиціях Гая Річі. Сіль в тому що з початку 2022 року РФ припинила "накачування" Криму (тобто вказаних Ротенбергів через вказані банки) коштами "федеральної програми".

Це, до речі, була для мене головна ознака наближення нинішнього фарсу від агресора. Бо Крим більше вже не "сяюча вітрина руського миру", та "державний цирк Республіки Бурятія" поїхав далі.

Тобто золотий дощ для Ротенбергів завершився, а повні горшики куди його збирали, сьогодні зібрав пан Джонсон.

Так, війна завжди була засобом збагачення і сьогодні на абордаж взяли ворожий фінансовий корабель із набитими трюмами краденого в Криму.
Бо не варто було окупантам влітку 2021 року брехати, що біля Севастополя вони нібито безкарно обстріляли британський фрегат. Її Величність таке не вітає.

Збіг обставин? Навряд чи.
Чи варто сумувати? Не думаю.
 
+6
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%