Сообщение #2141256 Просмотреть на стене →

⚡️ТЕРМІНОВО

Лідери Республіканської партії запропонували введення дуже жорстких санкцій проти Росії вже зараз і введення ще більших санкцій в разі агресії.

І так найважливіше з проєкту:

❗️Санкції проти близьких до путіна людей та великих банків. Ці санкції пропонують ввести ВЖЕ, до моменту продовження вторгнення Росії.

❗️Також у випадку початку воєнних дій ввести санкції стосовно банків, які продовжать співпрацювати з російськими банками, що знаходяться під санкціями.

❗️Негайна зупинка будівництва «Північного потоку 2» і введення санкцій стосовно цього проекту.

❗️Перед можливим вторгненням Росії в Україну негайно вести санкції проти «Північного потоку 2», якщо Німеччина почне процесс сертифікації потоку.

❗️Відмова від експорту напівпровідникових технологій в Російську Федерацію, введення санкцій проти будь-якої компанії, яка порушує політику Сполучених Штатів стосовно санкцій.

ДОПОМОГА УКРАЇНІ

❗️Надати Україні 500 млн доларів США у вигляді іноземного військового фінансування для України, у тому числі 250 млн доларів у вигляді надзвичайного фінансування, а також 100 млн доларів США для екстреної допомоги поставки засобів для протиповітряної оборони, протитанкових та протикорабельних засобів.

❗️Прискорення розгляду Конгресом продажу зброї та допомоги Україні в забезпечені безпеки.

❗️Включення України в список країн «НАТО Плюс» для скорішого розгляду питання по продаж ряду оборонних товарів та послуг США.

ЗАХИСТ СХІДНОГО ФЛАНГУ НАТО

❗️Збільшення в два рази фінансування воєнних навчань США в Європі.

❗️Збільшення фінансування Держдепу з приводу протидії російській дезінформації.

❗️Відклонити пропозицію Росії про мораторій на розміщення ракет середньої дальності наземного базування в Європі.

Більше читайте тут: https://fitzpatrick.house.gov/press-releases?ID=4D77ACA3-9535-4332-8263-02E6A1B54236

Дякую за підтримку! Разом переможемо! 🇺🇦🤝🇺🇸
 
+8
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%