Сообщение #2140532 Просмотреть на стене →

2BlackJack (18.02 в 17:58) № 2140528
-----------------------------------------
Ти не єдиний, хто про це подумав:
Юрій Гудименко
2 год ·
Кремль готує casus belli на Донбасі.
Зрозуміло, що привід для війни потрібен Путіну не для того, щоб пояснити власному народові потік солдатських гробів до Пскова чи Бурятії.
Російська державна пропагандистська машина може переконати більшість росіян в чому завгодно, хоч у тому, що небо скляне – і вони повірять. І вже вірять. Почитайте, якщо знайдете у собі натхнення та час, наскільки заляканими є мешканці прикордонних із Україною регіонів РФ, які чекають вторгнення оновленої УПА зі «стінгерами» наперевіс.
Справжня мета створення casus belli – переконати хоча б частину світового суспільства у тому, що «нє всьо так адназначна». Путін чудово пам‘ятає, що після так званої «Війни 08.08.08» – вторгнення російської армії в Грузію – Росія не отримала ніяких більш-менш серйозних санкцій саме через те, що світ сприйняв російське вторгення не як агресію, а як захист цивільного населення. Саме такий трюк він хоче використати ще раз, якщо йому вдасться.
І насправді, враховуючи абсолютну відсутність емпатії у Кремля до мешканців окупованих ними територій, цим casus belli може бути будь-що.
Вони можуть обстріляти автобуси, якими зараз вивозять до Росії мешканців Донецької області. Можуть влаштувати екологічну катастрофу, влатувавши вибух на якомусь заводі. Можуть підірвати житловий будинок чи школу, а потім під тортурами примусити когось з українських полонених на камеру взяти провину на себе. Варіантів безліч, і росіяни скоріш за все виберуть з цих варіантів найбільш кровожерливий.
Я звертаюся до мешканців окупованих територій і до тих, у кого є родичі на окупованих територіях.
Ви маєте зрозуміти, що зараз кожен з тих, хто мешкає на територіях, окупованих росіянами – лише лялька у майбутній кривавій театральній виставі. Ви заручники Кремля і ситуації.
Не взаємодійте із окупантами! Не користуйтеся запропонованим їми транспортом! Як найшвидше евакуюйтеся власним транспортом на територію, яку контролює Україна! Не ризикуйте своїм життям та здоров‘ям, не ризикуйте життям та здоров‘ям рідних та близьких!
Зробіть це негайно. Інакше Росія платитиме за свої імперські амбіції вашою кров‘ю.
 
+2
Последние новости
Олександр Поздєєв - про 0:1 з "Зорею": "Колос" грав набагато краще в плані балансу в порівнянні з матчем проти "Динамо" Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%