Сообщение #214025 Просмотреть на стене →

ЄС повинен протидіяти згортанню демократії в Україні, але зробити це так, щоб не зашкодити народу.

Про це пише у своєму матеріалі про Україну для Frankfurter Allgemeine Zeitung німецький журналіст Конрад Шуллєр.

Зокрема, на його думку, Європейська Рада могла б запровадити заборону на в’їзд проти голови СБУ та генерального прокурора, "які брали участь у показових процесах".

"Але перш за все, європейські політики, особливо із Польщі, повинні припинити поводитись із Януковичем, як із джентльменом, та бігати з ним по червоним доріжкам", - вважає журналіст.

На його думку, аргумент про те, що "Януковича необхідно прийняти в обійми, хай навіть і з зажатим носом, щоб не підштовхнути його в руки Росії, є не лише аморальним, але й хибним".

"Олігархи цієї країни знають абсолютно точно, що їхня гра скінчиться, якщо вони залишаться у полі тяжіння Москви самі, без підтримки Європи. Україна б стала сателітом імперії, а її президент – дрібним князьком. Ні Янукович, ні його мільярдери цього не хочуть", - йдеться у статті.

"Якщо цей президент діятиме так і надалі, його корумповані клани дуже швидко економічно й морально зруйнують цю нестійку державу. Його друзі і родичі ховатимуть свої гроші на Британських Віргінських островах, і коли нарешті країна через злидні опиниться в повному сум’ятті, його останнім козирем стане остаточна передача газової мережі і військово-морських баз колишній державі-господарю. Але тоді друзі і родичі вже давно будуть в Монако", - додає автор.
-------------
Толково написано
 
+1
Последние новости
Александр Алиев: «Если Милевский извинится на всю страну, возможно, тогда я смогу с ним поговорить» Виктор Цыганков: «Новая форма — новые возможности начать победный путь» На матче «Рома» — «Динамо» ожидается не менее 53 тысяч болельщиков Екс-нападник "Динамо" розповів, як на ньому заробили мільйон за два дні Без вінгера "Динамо" та Степаненка. Стала відома заявка збірної України на матч з Грузією Базові клуби збірної України U-21 у жовтневих матчах - "Динамо" та "Рух" Шапаренко чи Мудрик? Стало відомо, кому дістався 10-й номер у збірній України після скандалу "У команди немає єдності": колишній гравець збірної України пояснив причини невдач підопічних Реброва "Динамо" чи "Шахтар": експерти пояснили, куди краще йти лідеру "Олександрії" та дебютанту збірної України "Путін зайшов у роздягальню та...". Коваль – про легендарний матч із росією"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%