Сообщение #2113191 Просмотреть на стене →

Fil
Зеленський пішов шляхом Путіна

Політичну опозицію у демократичній країні завжди фінансує великий бізнес. Розрахунок зрозумілий – в разі приходу до влади опозиція може віддячити спонсорам певними преференціями. Навіть коли опозиція не переможе на виборах, бізнесу все одно вигідно її фінансувати аби влада була під контролем і не заважала тому самому бізнесу.
Тому аби убезпечити себе від політичних конкурентів потенційний диктатор має унеможливити фінансування опозиції бізнесом. Саме так вчинив колись Путін, посадивши наприкінці першого терміну свого правління бізнесмена Ходорковського, який щедро фінансував різні політичні сили і сам був не проти стати політиком. Ув’язнення Ходорковського було подане народу як «боротьба з олігархами» і радісно тим народом прийняте. А решта бізнесменів аби не повторити долю Ходорковського, припинила фінансувати політичну опозицію.
Решта була справою техніки – за кілька років головним «олігархом» став сам Путін і вже нічого не могло завадити його довічному правлінню. Підлеглим Путіна залишилось лише розповідати про нього анекдоти і чекати коли той помре…
Точно це ж саме нині намагається повторити (Андрій Єрмак) Володимир Зеленський, прагнучи посадити Порошенка, який вже встиг наздогнати чинного президента за рейтингом. Якщо це вдасться зробити – справу буде зроблено! Решта українських бізнесменів аби не сісти поруч із Порошенком припинять фінансувати опозицію і Зеленський отримає довічне правління!
Скажете, що народ цього не допустить, що будуть протести? Можливо, але ми вже побачили до чого призвели ці протести у Білорусі та Казахстані. Українців поставлять не перед вибором між Зеленським та Порошенком чи ще кимось із опозиціонерів, а перед вибором між Зеленським і Путіним. І тоді ми отримаємо довічного диктатора і далеко не факт що ним залишатиметься саме Зеленський і його з часом не замінить той, хто реально керує Україною.
А що ж тобі буде з російською агресією? Нічого не буде – два диктатори якось між собою порозуміються! А нас вже ніхто не запитуватиме, як ніхто не запитує білорусів, казахів, туркменів та інших. Тому давайте усі разом берегти Порошенка та інших «олігархів». Бо поки вони є, у нас є опозиція, а значить є демократія і нас можуть почути. Мені здається, що робити це поки що не запізно.

Несенюк
 
+9
Последние новости
Главный тренер «Эвертона»: «Надеемся, что Миколенко вернется к следующему матчу» «С «Ференцварошем» любой команде будет нелегко», — главный тренер «Тоттенхэма» о сопернике «Динамо» Йожеф Сабо: «Спартак» уступал по классу киевскому «Динамо». Команда Лобановского была лучшей в Европе» Колонка Александра Липенко. Надежные часовые динамовских ворот 6 октября. В 1975-м году «Динамо», обыграв мюнхенскую «Баварию», стало обладателем Суперкубка УЕФА! (ВИДЕО) "Динамо" зіграє з "Кривбасом" у білій формі Ігор Костюк провів ювілейний матч біля керма "Динамо" U-19 Рівно 49 років тому "Динамо" обіграло "Баварію" та завоювало Суперкубок Європи «Буряк говорил, что в спартаковский футбол он мог бы и 40 лет играть», — бывший пресс-атташе «Спартака» Александр Алиев: «Хочу обратиться к молодым украинским игрокам «Динамо» и «Шахтера»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%