Сообщение #2113038 Просмотреть на стене →

Павло Бондаренко
1 год ·
Кажуть, учора стався цікавий інцидент. Учора співробітник Головного управління Генштабу РФ, який є куратором роботи з прес-служби військового командування ДНР, буцімто випадково відправив у Донецьк прес-секретарю "армії" ДНР Едуарду Басуріну чорновик "звернення до народу" з приводу загибелі Дениса Пушиліна та Олександра Ананченка в результаті терактів, організованих "українськими спецслужбами".
У зверненні містяться подробиці загибелі керівників ДНР та висловлюється скорбота з приводу загибелі мирних жителів, що опинилися поряд з Пушиліним та Ананченком.
Доповідь про "прикрий випадок" терміново пішла до Путіна. А заразом, стараннями невстановлених осіб, в Інтернет. Гарантовано про це відомо й розвідувальним службам України, США та НАТО.
Якщо це все правда, то очевидно, що витік було організовано спеціально. Бо таких "випадковостей" не буває. Отже, у Москві існує ціла фронда, що виступає проти війни з Україною, яка неодмінно перетече у світову, хоч і без використання ЯЗ. А та у свою чергу покінчить з Третім Римом і сама закінчиться новим Нюрнбергом.
Товариші генерали це добре розуміють. Нагадаю, що свого часу біля біснуватого фюрера Третього Рейху теж було чимало тих, хто перебував у опозиції до його загарбницьких планів: генерал-фельдмаршали Ервін фон Вицлебен та Вальтер фон Браухіч; генерал-полковник Людвиго Бек; глава Абверу віце-адмірал Вільгельм Канаріс та начальник штабу Абвера полковник Ганс Остер; група дипломатів на чолі з Ульріхом фон Хасселем, банкір Ялмар Шахт та інші. Багато з них поплатилися життям, наприклад Фридріх Вернер фон дер Шуленбург, той самий, який будучи послом в СРСР зі сльозами вручав ноту про оголошення війни Молотову.
Сподіваємося на краще, але тримаємо порох сухим. Щоб там не було, ми переможемо!
Пацани діляться роздумами та інсайдами.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%