Сообщение #2107822 Просмотреть на стене →

В густому канадському лісі жив собі поживав і добра наживав ведмедик грізлі. Мав лише одну особливість - він був альбіносом. Але то йому в життю геть не заваджало. Аж поки не натрапила на нього групка туристів, диванних експертів-зоологів.
"Білий ведмідь зблудив і забрів в Канаду" - дзвонять вони друзям-грінпісівцям.

Ті, не довго думаючи, беруть фузею з транквілізатором, пуляють в грізлі-альбіноса, волонтери оплачують переліт ведмедя на Аляску. Додому, так сказацць. Всі врятовані, розходимсі.

Місьо очухується від транквілізатора і прифігіває - "Йосип на кобилі... Мамо, де я?" Ше вчора жив собі в зелених лісах, а потім бац - сніг, холод, Північне сяйво. Ведмідь грізлі не пристосований існувати в льодовиках та морозі. Тому з горя йде до людей. Люди на Алясці не дурні. Бачать якогось неправильного ведмедя, кличуть місцевих зоологів.
Зоологи теж не дурні, у них кожен білий ведмідь по відбитках лап особисто пробитий, ше й чіпований. Перерахували мєсних міськів по сигналам з датчиків - всі на місці. Пробили по базі - оказуєцця, канадські зоологи шукають зниклого грізлі-альбіноса. Дзвонять в Канаду - "Ваш місько в нас!"

Ружжо з транвілізатором, трах-бабах - ведмедик летить домів.
Очунує і прифігіває вдруге - вчора сніг-холод, нинька - все своє, рідненьке. Уряяяя!!
Врятовані-розходимсі? Нєєє))

На "білого медведя" в лісах Канадійщини натрапляє чергова група диванних експертів-екологів....
Історія повторюється точно як перший раз. Видзвонили зоозахисників. Ті, не довго думаючи, пуляють в грізлі-альбіноса транквілізатором, і гелікоптером, в клітці, відпроваджують ведмедя на Аляску. Ніколи такого не було - і ось знов...

Місьо очухується і офігіває втретє - "Та йбтмть"...
Грізлі дуже грізний хижак, але жерти лід і ловити тюленя він не вміє. Не пристосований. У ведмедя стрес і паніка, він пару днів риє барліг. Знесиленого і переляканого, його знаходить місцевий єгер.

Ланцюжок подій розвивається повторно: "Геллоу, чи то є Канадійський заповідник? Гав ар ю?У вас пропав ведмідь-альбінос? Рілі? Чуєте, ті йододефіцитні шлімазли знов його сюди приперли. Тоді надсилайте вертоліт".

Ружжо, транквілізатор, срака-мотика. Місьо оклигує в зелених лісах Канади і офігіває, четвертий раз підряд.
"А шоб ви скисли!"
Рідна хата! Жировисько! Нема снігу!

З тих пір Канадські волонтери скрізь де можна обвішали територію проживання ведмедика такими табличками:

"Це НЕ білий ведмідь! Це грізлі-альбінос! Якщо ще хтось, хоч раз, подзвонить еко-активістам, щоб відправити його на Аляску, ми будемо вас тлумити! Довго! Боляче! Всім дружнім колективом заповідника! Дайте ведмедю спокій!"

Мораль сєй басні? Не будьте диванними експертами!
І майте гарний день!
 
+8
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%