Сообщение #2095166 Просмотреть на стене →

дета тут был вентилятор...
Чому раніше винен тренер, а тепер футболісти. Лонґрід із несподіваною розв'язкою
Епіграф
Олександр Хацкевич, поїхавши працювати в країну-окупанта, повністю втратив повагу, напрацьовану десятиліттями в клубі «Динамо» Київ. Цьому немає виправдання, але пост про інше.
Ч.1 Логічні зв'язки
2017-й. Суркіси, використовуючи «Динамо» як політичний важіль у боротьбі з Порошенком, відмовляються відпускати команду в Маріуполь. Як результат – Лозанна та закономірна технічна поразка.
2018-й. Чемпіонат команда Хацкевича закінчує на другому місці, відставши від іржавих на два (!) очки і потрапляє не в основний турнір, а в горнило кваліфікації ЛЧ сезону-2018/2019.
Першого суперника «Славію» пройдено із загальним рахунком 3:1.
Другий суперник – «Аякс» Амстердам. Суркіс посилює команду покупкою форварда за 6 млн. доларів, але це не допомагає пройти голландський клуб. Програш на виїзді та нічия вдома.
Треба відзначити, що того сезону «Аякс» дійде до півфіналу ЛЧ, обігравши в 1/8 фіналу «Реал» 5:3, в 1/4-й - «Ювентус» 3:2. В 1/2-й, вигравши перший матч на виїзді, амстердамці все ж пропустили «Тоттнем» у фінал за правилами виїзного голу.
«Динамо», випавши в Лігу Європи, за тур до фінішу вийде з групи, пройде «Олімпіакос» і потрапить під каток «Челсі», яке згодом стане володарем трофею, обігравши у фіналі «Арсенал» 4:1.
За цей сезон, за те, що виставив Гармаша в нападі 😃 у грі з «Челсі», Хацкевич отримає шквал зневажливої критики. Безумовно, винен!
Ч.2 Златозубий геній чи новий рекорд клубу
У 2021 році в груповому турнірі ЛЧ, «Динамо» вибороло одне очко і забило один м'яч у шести іграх. Один забитий м'яч за весь груповий турнір є новим антирекордом клубу, проте значна кількість уболівальників звинувачує у цьому форварда Гармаша та лідера команди Циганкова. Чому тепер винні футболісти, а не тренер?
Відповідь проста, хоча і не очевидна. Облизавши знаменитий требл Луческу, глори не зможуть відкрито визнати, що обміняли принципи на перемогу в чемпіонаті і тепер максимально запекло захищатимуть ай-не-не-месію. Все більше до них приходить усвідомлення власної дешевої ціни, коли за перемоги над Минаєм, Рухом і Колосом люди проковтнули колишнього тренера «Шахтаря» і «Зеніта» та його «Україна і РФ – це одна країна» ©, поставленого в клуб одним з лідерів ОЖПЗ під час війни з РФ (важливий контекст).
Отримуєш задоволення, спостерігаючи, як їх "корёжит".
P.S. Респект тим, хто не прогнувся.
 
+3
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%